Xbox one-nál ez hogy van?
A kompatibilitás nem szűnik meg. Ha egyszer bekerül az egyre növekvő listába utána bármikor lehet játszani bárkinek. Lemezről is fut és a gép digitális piacteréről is le lehet tölteni.
Abból amit leírtál úgy tűnt, mintha ismernéd a játékot, esetleg van most Xbox 360ad? Ugyanis ha Gold vagy akkor az xbox.comon már most beteheted a kosárba a játékot és mikor lesz One géped akkor ott már meg is lesz digitálisan. Tehát nem kell gép ahhoz, hogy a játékokat megvedd.
Ha nincs géped és biztosan venni akarsz akár azt is megteheted, hogy csinálsz egy profilt az xbox.comon, veszel rá gold előfizetést és amíg meg nem lesz a játék minden hónapban minden ingyen játékot (havonta 2 360as és 2 Oneos) "kipipálsz" vagyis rányomsz, hogy megveszed ingyen és bekerül a profilodba.
Nekem volt 360am, de nem vettem Onet vagy 2 évig viszont mivel gold voltam, mindig minden ingyenes játékot kipipáltam és amikor megvettem a gépet, hiába volt hozzá 1 játékom, visszamenőleg rögtön volt ezekből vagy húsz-harminc.
Sziasztok! Én is most tervezek xbox one-t venni a Forza Horizon 3 miatt. Több kérdésem is lenne.
1. Nem para-e használtan venni a konzolt?
2. Hogy működik a live vásárlása, mit kell róla tudni stb.?
3. Van e One-ra Skate 3?
4. Olyan monitorra amin csak VGA kimenet van lehet e használni?
Szia ha gondolod akkor mondok pár dolgot mert utána nézegetek közben
1. Hát nem tudom hogy használtan kéne e ha igen mindenképp olyat vegyél aminek van garanciája , bár én a platinumshopból akarok majd van felújított 69.990ért
2. A live-ot haverom ugy vette mindig hogy vett feltöltő kártyát és annak a kódját irta be szoval boltba kifizeted megveszed és csak otthon beírod , így nem kell a bankkártyával szöszölni
3.sajnos a skate 3 még nincs benne énis emiatt kérdeztem a horizon első részét ami szerencsére bele került bizz benne hogy előbb utóbb bele rakják :).
4. Nem mernék neked meg esküdni hogy lehetséges elvileg létezik átalakító de , lehet nem fog működni mert a vga az analóg jelet használ , az hdmi pedig digitálisat szoval lehet jobban járnál ha venné mellé egy HD tvt nem olyan drágák már :D
#3as kérdezőnek:
1. Az utóbbi két generációban nem vettem használt konzolt, de amúgy magának az Xbox Onenak semmilyen szériahibája nincs. Az egyetlen amire szoktak panaszkodni hogy a kontroller viszonylag hamar megadja magát. Van viszont hivatalos használt gép is, ezt REFURBISHED néven árulják (a dobozán rajta is van egy fekete csíkkal jelölve). Egyébként ezek ránézésre, kibontásra, használatra teljesen megegyeznek az újjal csak egy év garancia van rájuk a kettő helyett. Boltos ismerőstől megtudtam, hogy ezeknek a döntő többsége nem is javított, gyári hibás gép, hanem visszaküldött darab, például netes vásárlás elállási jogával élve. Tehát gyakorlatilag újak amik egyszer ki voltak bontva és bekapcsolva talán (persze gyárira vissza van állítva rajta minden). Egy ilyen refurb konzolt lehet újonnan 70ért kapni bárhol. Ráadásul ugyan elvileg egy év gari van rá, a legtöbbre mégis két évet ad a Microsoft (ha beregisztrálod a gép sorozatszámát a megfelelő oldalon kiadja mennyi gari van rá). Akik a környezetemben ilyet vettek az utóbbi hónapokban mind 20+ hónap garit kaptak rá.
2. Az Xbox Livehoz kell egy szélessávú internet. Azt hiszem 3Mbsp/0,5Mbsp a minimum különben szinte használhatatlan lesz. Maga a live tagság ingyenes, a gépen lehet regisztrálni hozzá profilt azonban előfizetés nélkül nem lehet multizni és chatelni és nem kapsz 4 ingyen játékot havonta. Előfizetni 1-3-6-12 hónapra lehet bakkártyával vagy feltöltőkóddal (lényegében ez olyan mint a telefonoknál, hogy feltöltesz a profilodra valahány hónap liveot, bármelyik videojáték boltban kapható)
3. A Skate 3 jelenleg nem visszafelé kompatibilis Onera, de még lehet. Külön nem jelent meg rá.
4. Az XOnak csak HDMI kimenete van és emiatt csak HDMI-VGA átlakítóval lehetne használni, de rengeteg hátránya lenne:
- a VGA nem visz át hangot
- az analóg- digitál átalakítás miatt rosszabb lesz a kép
- az átalakítás miatt késni fog a kép
Sajnos kellene hozzá egy rendes HDMIs monitor vagy TV
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!