Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Írásvédett a pendrive. Mit...

Írásvédett a pendrive. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Se a gépen, se a tv-n nem lehet formázni. A tv errort ír ki, a gép pedig azt hogy írásvédett. Nem lehet se törölni róla az adatokat, se rá tenni. Viszont a tv a néhány filmet lejátsza, ami rajta van. Oldalán nincs semmilyen pöcök, amivel lehet állítani hogy írásvédett vagy sem. Szervízben nem foglalkoznak ilyennel. Valami ötlet, hogy lehetne megmenteni a pendrivet, hogy ne legyen írásvédett és működjön.

Köszönöm.

2016. szept. 16. 14:08
 1/5 Ypszilon1980 ***** válasza:

Akkor hogy lehet írásvédett?

Régen volt olyan, amin volt pöcök, de manapság nem tudom, hogy van-e olyan még. Talán szoftveresen lett azzá téve valahogy.

2016. szept. 16. 22:59
 2/5 anonim ***** válasza:
A filmet, hogy raktad rá. Lehet, hogy műsoros, mint egyes DVD-k.
2016. szept. 17. 14:56
 3/5 A kérdező kommentje:
Egyik ismerosom pendriveja, valoszinuleg sokszor huzta ki kikapcsolas vagy biztonsagos eltavolitas nelkul. Otleteket kertem, ha nem ertesz hozza, ne irj. Leirtam miket probaltam, hulyesegeket nem kertem. Ertelmes valaszokat varok, koszonom szepen :)
2016. szept. 17. 20:56
 4/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
Oké, pöcök nincs rajta, de megformázni meg tudod?
2016. szept. 18. 11:54
 5/5 Keletföld válasza:

Vannak bizony manapság olyan pendrive-k, amelyeken már nincs külső zárolás. A belső zárolása pedig

feltehetően -

vagy szoftveres, vagy valami firmware megoldású.

Van nekem egy PEN-em, még egy hete se kaptam, valami bemutató műsor van rajta - és szintén hasonló szitu.

Nem tudtam törölni, formázni - se windowsban, se linuxban, de még DOS-ban sem.

Ilyenkor aztán mi van? El lehet dobni?

Ennyire gazdagok talán azért nem vagyunk, hogy egy vadi újat rögtön kukázni, merthogy zárolt!

Az is eléggé hülye ám, aki ilyen galád megoldással termeli az elektromos szemetet!

2016. okt. 24. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!