Írásvédett a pendrive. Mit tehetnék?
Se a gépen, se a tv-n nem lehet formázni. A tv errort ír ki, a gép pedig azt hogy írásvédett. Nem lehet se törölni róla az adatokat, se rá tenni. Viszont a tv a néhány filmet lejátsza, ami rajta van. Oldalán nincs semmilyen pöcök, amivel lehet állítani hogy írásvédett vagy sem. Szervízben nem foglalkoznak ilyennel. Valami ötlet, hogy lehetne megmenteni a pendrivet, hogy ne legyen írásvédett és működjön.
Köszönöm.
Akkor hogy lehet írásvédett?
Régen volt olyan, amin volt pöcök, de manapság nem tudom, hogy van-e olyan még. Talán szoftveresen lett azzá téve valahogy.
Vannak bizony manapság olyan pendrive-k, amelyeken már nincs külső zárolás. A belső zárolása pedig
feltehetően -
vagy szoftveres, vagy valami firmware megoldású.
Van nekem egy PEN-em, még egy hete se kaptam, valami bemutató műsor van rajta - és szintén hasonló szitu.
Nem tudtam törölni, formázni - se windowsban, se linuxban, de még DOS-ban sem.
Ilyenkor aztán mi van? El lehet dobni?
Ennyire gazdagok talán azért nem vagyunk, hogy egy vadi újat rögtön kukázni, merthogy zárolt!
Az is eléggé hülye ám, aki ilyen galád megoldással termeli az elektromos szemetet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!