Ujdonsült lávalámpa tulaj vagyok és eltudnátok mondani rola mindent amit tudnom kell? Ja és még pár tippet is légyszi
Figyelt kérdés
2016. szept. 9. 11:10
1/7 anonim válasza:
Dugd be, kapcsold be, nézd sokáig. Nem atomreaktorról beszélünk.
2/7 anonim válasza:
Mégis, milyen tippet szeretnél egy faékegyszerű lámpához?
Ilyesmire gondoltál:
Talpára állítsad, ne a tetejére, és ne az oldalára fektesd.
Ha nem dugod be a villásdugót a konnektorba és nem világít, az nem hiba, hanem tulajdonság. Ha használni akarod, dugd be. Tisztításhoz enyhén nedved puha törlőkendőt használj kihúzott állapotban, folyó vízzel ne tisztítsad, kizárólag beltéri használatra való.
Ezek teljesen alap dolgok, amik egy akármilyen másik lámpára is érvényesek.
3/7 anonim válasza:
Plusz annyi, hogy kb. 1-másfél óra alatt melegszik fel annyira a viasz benne, hogy mozogni kezdjen. Ha az előttem lévő tanácsot betartod, nem lehet elrontani :)
5/7 A kérdező kommentje:
Pl meddig jo meddig mukodik az a trutyi benne ilyenekre gondoltam
2016. szept. 9. 13:52
6/7 anonim válasza:
A trutyi benne viasz. Szerinted mi romolhat el benne? Ne nyisd fel, ennyi. Az elektromos alkatrész mehet tönkre a lámpa testében. Az enyém kb. 20 éve rendben működik :)
7/7 A kérdező kommentje:
Obiba vettem remelem az is jo minosegu
2016. szept. 9. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!