Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen zenekészítő programokat...

Milyen zenekészítő programokat ismertek? Pl. : fl studio, virtual dj (tudom ez nem készítő)

Figyelt kérdés
windows 10-em van

2016. szept. 7. 17:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Reason
2016. szept. 7. 21:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
FL, Reason, Logic Pro X (OSX), Ableton, Cubase, Studio One
2016. szept. 7. 22:05
 3/5 Alex Fly ***** válasza:
ModPlug Tracker
2016. szept. 8. 08:42
 4/5 Zénevű válasza:

Épp a minap fedeztem fel magamnak a Sunvox nevű, tracker jellegű zeneszerkesztőt, ami multiplatformos.Megy Androidos, windózos, almás telefonokon, linuxon és windózon is.

Persze a legnépszerűbbek és legprofibbak az Ableton live, Fl Studio, ezek, amiket én is használok.

A Gugli meg ezeket mondja: [link]

Sok sikert a megfelelő DAW megtalálásához! ;-)

2016. szept. 8. 12:36
 5/5 lncruse válasza:
hát amiknek a neve is ismert azokat a második válaszadó le is gépelte de amit viszont azokból is mérvadó az az fl studio,reason,cubase! még talán az ableton is de én ezt a 3 mat használom és ez tényleg faja
2016. dec. 31. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!