PS3 nincs jel a monitoron de másikon igen ez miért van?
Figyelt kérdés
asus mx279h monitorra van kötve egy jó ideje mindig kijöttek egymással.
Tegnap meg hiába kapcsoltam ki a monitort meg vissza csak villogot párat, hogy keresi a jelet aztán semmi. ps3-at 1 csippanásos módszerrel próbáltam alapba rakni de az sem segített. kipróbáltam másik hdmi kábellel is ami a gépbe van dugva de azzal sem volt kép... de a gép az adja a képet jelenleg is arról írok. már már annyira felhergelt gondoltam eladom de az ember azért még ilyenkor is agyal, gondoltam leviszem öcsémhez és rádugom az ő monitorjára... és ott meg van kép!!! tehát az én monitorom működik és a hdmi kábelek is ráadásul az egyik sony-s hdmi deee az én monitoromat már nem kedveli a lenti régebbi samsung monitort meg igen?
ez mitől lehet?
2016. szept. 4. 16:54
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!