Hogy nézhetek manapság tv-t előfizetés nélkül?
Régen felkötöttem egy antennát de halottam valami satabox-vagy miről ami kell már a tv-hez.
Hogy működik ha tv-t akarok nézni?
Milyen típusu a TV-d?
Lehet alkalmas minden hókuszpókusz nélkül a MindigTv vételére.
Sajnos utána jártam. Nem olcsó inkább még 20 évig nem kell tv. A tv-m 20 éves LG 35cm mélytv teletexes és nem fogja az új sávot ami elavult.
Garázsba szerettem volna de 7000-ért nem éri meg.
Ha a tv készüléked képes venni a digitális adást (van benne DVB-T tuner) akkor nem kell settopbox.
Ez az analog készülékekhez kell, hogy a jeleket átalakítsa.
Az antenna ha szélessávú amelyet felkötöttél akkor kell hogy tudja venni a DVB-T adást, persze lehet, hogy kicsit "irányba kell állítani".
Műholdas megoldás is van, amely segítségével szintén ingyen tudod fogni az adást, de ehhez sajnos nem értek.
A DVB-S megnevezés alatt sokat olvashatsz róla neten.
Számítógépen is tudod nézni az adókat (DVB-T) ha párezer Ft-ért veszel egy DVB-T adásokat fogni képes USB tunert.
Nem tudom ehhez mennyire jó antenna kell.
Jaa értem, sajnálom, bízom benne, hogy találsz olcsóbb set-top-box egységet is.
Alternatív megoldásként:
Nem tartom kizártnak, hogy van oldal, amelyen több tv csatorna is elérhető, kereskedelmiek is, bár biztos ügyelnek rá hogy ne igazán legyen ilyen oldal...
Kétezer Ft körül van USB tuner, ezen keresztül is tudod fogni a Mindigtv adásait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!