Könnyű Gábor kérdése:

Ha az Xbox 360-om ki van chipeltetve akkor lehet kapcsolódni a nethez?

Figyelt kérdés
Azt hallottam hogyha csatlakozom a netre akkor vírust is küldhetnek az Xbox-ra mert nem eredetik a játékaim van 1db eredeti játékom és igy nem fognak vírust küldeni vagy valami? Nem nagyon értek ezekhez ezért kérdeztem meg itt.

2016. aug. 31. 13:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha warezos a géped, akkor bizonyos feltételekkel lehet netezni, de ha nem értesz hozzá, akkor valószínűleg le fogsz bukni. A konzol gyártója a Microsoft nem küld semmilyen vírust hanem letiltja a gépet a netről örökre ha ilyenen kap. Ha esetleg már chipesen vetted, akkor lehet amúgy is le van tiltva.
2016. szept. 1. 13:24
 2/3 A kérdező kommentje:
Miután megvettem utánna chipeltettük ki mert ismerjük személyesen azt akitől vettük és igy olcsóbban is tudtam rárakatni játékokat és lehet hogy már le is tiltotta a netet mert mikor kérdeztük hogy hogy lehet csatlakozni csak annyit mondott hogy nem lehet(és tényleg nem értek hozzá :DD)
2016. szept. 2. 17:41
 3/3 anonim válasza:
5 éven keresztül csak írott játékokkal játszottam/multiztam. A netkábel 0-24-ben a konzolban volt. Csinálnod kell egy Xbox Live Profilt ha multizni akarsz+elő kell fizetni gold-ra(ezzel lehet multizni, sima nettel max twitch, youtube meg internet exploler van.)
2016. okt. 8. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!