Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » SZeretnék e-cigit venni, mit...

SZeretnék e-cigit venni, mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
Én nem nagyon értek hozzá,szóval ha esetleg itt valaki e-cigizik, tudnátok mondani márkákat, fajtákat, esetleg konkrét nevet, ami biztos hogy be vállt neki, de az árától nem esik le az állam? Olyan 5-6 ezer körülit keresnék, nem cigizek sokat, de szeretem ha kicsit erős, de nem tüdőrepesztő. A segítséget előre köszönöm :)

2016. aug. 30. 18:26
 1/3 anonim ***** válasza:
leszokást ajánlom
2016. aug. 30. 19:50
 2/3 A kérdező kommentje:
normálist választ várnak, ami a kérdésemre választ ad :) nem flegmázás miatt írom ezt, de engem tényleg érdekelne, ha valakinek van tapasztalata, mit ajánlana. Hasonló válaszokat nem kérek,mármint olyat, mint az első, köszönöm szépen :)
2016. szept. 2. 13:52
 3/3 anonim válasza:
Eleaf iTwist Mega. Azon állítható a feszültség is és 1700 mAh-ás az aksija. Bátran ajánlom, mert csendes is. Hozzá egy aspire BVC porlasztót is csapj és meg leszel vele elégedve. Kb. 8-9000-re jön ki, de sztem megéri.
2017. febr. 14. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!