Mit kell nézni egy Led TV vásárlásánál?

Figyelt kérdés
Van egy Samsung Led tv 125 cm képátlójú és 100000 ft lenne de nem tudom inkább mit kell nèzni mi az amit tudjon. Főbb szempontok. Csatlakozók, támogatottság, hd elég vagy 4 k- s legyen ilyenek. Előre is nagyon köszönöm ha valaki segítene ebben.

2016. aug. 29. 13:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Nézd azokat a dolgokat ami miatt megvennéd.

Ha az ára az, akkor arra kell figyelni.

Mit kell tudnia? Amit te szeretnél hogy tudjon.

2016. aug. 29. 13:28
 2/2 anonim ***** válasza:

A sima HD (1366 x 768) se rossz max. 80 cm képátlóig, de minek, mikor ennyi pénzért már Full HD (1920 x 1080) felbontásút is lehet kapni! 4K vagy más néven Ultra HD (3840 x 2160) már kicsivel drágább, 110 ezer Ft körül van legolcsóbban, de szerintem felesleges, ilyen brutálisan nagy felbontást manapság tévében még nem lehet kihasználni, még a HD-csatornák és Blue Ray-filmek is "csak" Full HD felbontásúak!

Sokan lényegtelennek tartják, pedig szerintem a képfrissítési frekvencia is sokat számít, ami azt befolyásolja, hogy a tv milyen gyorsan tudja követni az adás valós idejét, illetve mekkora képkockasebességgel, 100 Hz épp a minimum, ami napjainkban még elfogadható, az alatt viszont semmiképp!

Ezen felül mindenképp ajánlott, hogy bármely digitális adás vételének érdekében a tévében legyen legalább DVB-T és DVB-C támogatás, de igazából ezt ma már minden tv tudja. Innentől csak az számít, hogy mik a saját igényeid, például képátló mérete, sima is elég vagy smart tv kell, satöbbi...

2016. aug. 30. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!