Sims 3 kiegészítők, vagy sims 4?
1/10 Goldendragon04 válasza:
Mivel azt írtad hogy a Sims4-hez még nincs meg a gépigényed szerintem nyugodtan maradj a Sims3-nál és a kiegészítőinél, ott is rengeteg felfedezni való van.
De hogy könnyebben döntsél itt egy link a Sims4-ről: https://www.youtube.com/watch?v=PoqIMqPNw8s
2016. aug. 29. 05:59
2/10 anonim válasza:
Hol írta, hogy nincs meg a gépigénye?
2016. aug. 29. 14:25
3/10 A kérdező kommentje:
És ha a Sims 3-at választom,ahhoz mit kell tennem,hogy Windows 10 is rendesen vigye?Ugyanis többször megesett,hogy játék közben megállt,ezért kellene választanom a két játék között.
4/10 Goldendragon04 válasza:
xX letafetter Xx irta: " Sims 4-t nem ismerem,azt mondják jó,de ahhoz még semmim nincs " Ha viszont olyan géped van amin probléma mentessen megy a Win 10 akkor a sims 4-nek is mennie kell. Mondjuk ha leírnád a géped konfigját vagy összehasonlítanád a játék gépigényét a gépeddel akkor a választás is egyértelműbb lenne.
2016. aug. 30. 21:42
5/10 Goldendragon04 válasza:
xX letafetter Xx irta: " Sims 4-t nem ismerem,azt mondják jó,de ahhoz még semmim nincs " Ha viszont olyan géped van amin probléma mentessen megy a Win 10 akkor a sims 4-nek is mennie kell. Mondjuk ha leírnád a géped konfigját vagy összehasonlítanád a játék gépigényét a gépeddel akkor a választás is egyértelműbb lenne. Ami a sims3 illeti, tört vagy eredeti lemez?
2016. aug. 30. 21:45
6/10 A kérdező kommentje:
Eredeti a Sims 3,még boltból hoztuk.A win 10 is jó,azt egy megbízható barátunk telepítette rá (ez is benne van a szakmájában)
7/10 Goldendragon04 válasza:
Ez esetben próbáld meg frissíteni a játékot, ha jól tudom telepítéskor van rá lehetőség. Ha frissítés után is megáll akkor a konfigodban van valami ami nem tetszik a játéknak. Videó kártya, processzor, memória, lehet hogy valamelyiket kevesli. Vagy csökkentsd a játék beállításaiban a paramétereket.
2016. szept. 1. 07:12
Pontosan mit értesz azalatt, hogy "megáll"?
Lefagy a játék, kilép, esetleg van valami hibaüzenet?
2016. szept. 1. 18:45
9/10 anonim válasza:
Szerintem semmi kép ne válaszd a Sims 4-et. Vannak rá indokaim is.
1. A sims 3 már alig lesz kapható 3 év múlva, a sims 4 pedig még jó sokáig az lesz.
2. Igaz, hogy a Sims 4 grafikája jobb, de sokkal kevesebb opció van benne.
3. A sims 3-mat ismered, és tudod hogyan kell kezelni.
4. A kiegészítőkkel sok újjat felfedhetsz még.
Kiegészítők közül nekem a top 3-om a:
Lesszál az éj
Világ körül
Nemzedékek
Remélem tudtam segíteni. (egyébként az összeset ajánlom.
2016. szept. 9. 15:06
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!A sims 3-nál maradtam egyelőre,lehet,majd később lesz sims 4-em is :D
Kapcsolódó kérdések: