Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Sims 3 kiegészítők, vagy sims 4?

Sims 3 kiegészítők, vagy sims 4?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Nekem már megvan a sims 3 és a házikedvenc kiegészítő hozzá.Én azt nagyon szeretem,most viszont aközött "kell" választanom,hogy Sims 4 vagy Sims 3 kiegészítő(k).Szerintetek mit érdemesebb?Sims 4-t nem ismerem,azt mondják jó,de ahhoz még semmim nincs,a sims 3-al elvagyok és van még pár (természet feletti erők,évszakok,szigetvilág stb.) kiegészítő ami nagyon érdekel.Szerintetek melyik választás lenne jobb?A válaszokat előre is köszönöm! :)

2016. aug. 28. 11:15
 1/10 Goldendragon04 válasza:
0%

Mivel azt írtad hogy a Sims4-hez még nincs meg a gépigényed szerintem nyugodtan maradj a Sims3-nál és a kiegészítőinél, ott is rengeteg felfedezni való van.

De hogy könnyebben döntsél itt egy link a Sims4-ről: https://www.youtube.com/watch?v=PoqIMqPNw8s

2016. aug. 29. 05:59
 2/10 anonim válasza:
100%
Hol írta, hogy nincs meg a gépigénye?
2016. aug. 29. 14:25
 3/10 A kérdező kommentje:
És ha a Sims 3-at választom,ahhoz mit kell tennem,hogy Windows 10 is rendesen vigye?Ugyanis többször megesett,hogy játék közben megállt,ezért kellene választanom a két játék között.
2016. aug. 30. 13:52
 4/10 Goldendragon04 válasza:
0%
xX letafetter Xx irta: " Sims 4-t nem ismerem,azt mondják jó,de ahhoz még semmim nincs " Ha viszont olyan géped van amin probléma mentessen megy a Win 10 akkor a sims 4-nek is mennie kell. Mondjuk ha leírnád a géped konfigját vagy összehasonlítanád a játék gépigényét a gépeddel akkor a választás is egyértelműbb lenne.
2016. aug. 30. 21:42
 5/10 Goldendragon04 válasza:
0%
xX letafetter Xx irta: " Sims 4-t nem ismerem,azt mondják jó,de ahhoz még semmim nincs " Ha viszont olyan géped van amin probléma mentessen megy a Win 10 akkor a sims 4-nek is mennie kell. Mondjuk ha leírnád a géped konfigját vagy összehasonlítanád a játék gépigényét a gépeddel akkor a választás is egyértelműbb lenne. Ami a sims3 illeti, tört vagy eredeti lemez?
2016. aug. 30. 21:45
 6/10 A kérdező kommentje:
Eredeti a Sims 3,még boltból hoztuk.A win 10 is jó,azt egy megbízható barátunk telepítette rá (ez is benne van a szakmájában)
2016. aug. 31. 10:32
 7/10 Goldendragon04 válasza:
Ez esetben próbáld meg frissíteni a játékot, ha jól tudom telepítéskor van rá lehetőség. Ha frissítés után is megáll akkor a konfigodban van valami ami nem tetszik a játéknak. Videó kártya, processzor, memória, lehet hogy valamelyiket kevesli. Vagy csökkentsd a játék beállításaiban a paramétereket.
2016. szept. 1. 07:12
 8/10 anonim ***** válasza:

Pontosan mit értesz azalatt, hogy "megáll"?

Lefagy a játék, kilép, esetleg van valami hibaüzenet?

2016. szept. 1. 18:45
 9/10 anonim válasza:

Szerintem semmi kép ne válaszd a Sims 4-et. Vannak rá indokaim is.

1. A sims 3 már alig lesz kapható 3 év múlva, a sims 4 pedig még jó sokáig az lesz.

2. Igaz, hogy a Sims 4 grafikája jobb, de sokkal kevesebb opció van benne.

3. A sims 3-mat ismered, és tudod hogyan kell kezelni.

4. A kiegészítőkkel sok újjat felfedhetsz még.

Kiegészítők közül nekem a top 3-om a:

Lesszál az éj

Világ körül

Nemzedékek

Remélem tudtam segíteni. (egyébként az összeset ajánlom.

2016. szept. 9. 15:06
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!A sims 3-nál maradtam egyelőre,lehet,majd később lesz sims 4-em is :D
2016. szept. 25. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!