Érdemes így tévét vennem?
Figyelt kérdés
80cm-es képátlójú kéne, amikből van is bőven. Jó ötlet megvenni egy noname tévét, de garancia hosszabbítással, ez esetben erről lenne szó 5 év összesen rá. [link] 2016. aug. 24. 17:55
1/2 anonim válasza:
Erdemes. Egy havernak Horizon monitorja van mar vagy 2 eve, semmi gond vele.
2/2 anonim válasza:
Ha mindent tud, amire vágysz, akkor miért ne? Csak nézz utána alaposan a részleteknek, mert apróságokon szoktak elcsúszni az emberek. Pl ez csak HD Ready, 720p-s felbontással ... szerintem. Nem látni elölről, hogy Smart TV-e, vagyis egy csomó funkció hiányozhat belőle, amit alapvetőnek tartasz. Pl. USB csatlakozó, filmlejátszáshoz. Ha nincs rajta, Media playert is venned kell mellé. LED TV, ez látszik. De ha csak sima LED és nem IPS, akkor csak 1 szögből nézheted tisztán a képet. Én a mai világban már nem vennék olyat, ami nem FullHD. de minden attól függ, hogy neked mire kell. Nem néztem utána, hogy valójában mit tud a TV.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!