Ps4 mennyi halk? Van oloyan akinek hangos? Az igaz hogy a matt ps4 halkabb mint a zongora lakkos?
Figyelt kérdés
2016. aug. 24. 17:54
1/4 anonim válasza:
Szia. Van hangja, de nem zavaró. Éjjeli játékokra tökéletes, plusz én azzal alszom :D Egy cseppet sem zavaró. Ha volt ps3-ad annál sokkal halkabb. És természetesen egy átlagos gépnél is százszor halkabb :D Főleg, hogy ha cd-s a játék, akkor nem pörög megállás nélkül benne, hanem csak egy kis ideig, szóval ez sem zavaró!
17/F
2/4 Szirty válasza:
Szerintem 1 még halk. 30-40 darab valószínűleg már elég hangos.
3/4 A kérdező kommentje:
azért vagyok nagyon kiváncsi mert xboxos vagy de gondolkozom hogy ps4-et is vegye kxbox mellé de félek hogy hangos lesz mert olvastam olyat is hogy nem egy embernek hangosabb
2016. aug. 24. 18:55
4/4 anonim válasza:
Játékonként eltérő, hogy mikor milyen hangos. Van olyan, hogy egy gagyi még szarul is futó free to play játék alatt ami egy közép kategóriás telefonon is lazán elfutna, olyan mint egy repülőgép hajtómű. Pl: planet side 2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!