Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért lép ki a tv a filmből?...

Miért lép ki a tv a filmből? FONTOS!

Figyelt kérdés
Üdv! Adott egy Samsung UE40F6500 Tv, egyre többször csinálja, hogy magától kilép a filmből(külső merevlemezről megy). Miért csinálja ezt?/Mi a megoldás? Köszönöm a válaszokat előre! :)
2016. aug. 23. 03:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Firmware a legfrissebb a tv-n?

Ha igen, akkor próbáld meg pendrive-ról lejátszani a filmet, hogy akkor is kilép-e a medialejátszó.

Esetleg több videoformátumot tesztelj, avi, mp4 mkv stb.

Ha külső HDD-t használsz, van két USB leágazása? Egy az adat egy a plusz tápfeszültségnek?

Mind a kettő be van dugva az USB-be ha ilyen a külső HDD rack-ed?

Kezd a firmware frissítéssel

mert van egy 2016. júliusi frissítése a tévédnek.

[link]

2016. aug. 23. 04:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Nálam is előfordult ilyen. Pendrive-ról mennek a filmek és addig jó is amíg el nem éri a film hossza a 2 órát. Ha ennél hosszabb akkor 2 óra után megáll.

Mondjuk én túl sokat nem problémáztam rajta, levágtam az elejét oszt jónapot.

Egy ismerősömnél az volt a baj, hogy az 1 TB egyben volt és a TV nem tudta rendesen kezelni. Partícionálás után tökéletes volt.

2016. aug. 23. 08:13
 3/3 A kérdező kommentje:
Most frissítem, pendrive-ról még nem próbáltam, de mindjárt megnézem! Ment a zöld pacsi mindenkinek! Köszi!
2016. aug. 25. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!