Az okostévéknek van bármi gyakorlati értelme hosszútávon?
Igen is meg nem is, te mint informatikus tudhatnád...
Amúgy ez egy ,,megírom a véleményemet az interneten, mert nincsenek barátaim" jellegű kérdés volt... Ha érdekel a téma akkor olvass utána!
Igen akad aki szintén így van ezzel.
Az okos TV tipikusan olyan igényt elégít ki, amit általa támasztottak fel. A marketing agyszülemény.
Hasonló mint az okos lakás. Ahol a világítás is WiFi-s, a mobilodról tudod bekapcsolni a fürdőszobai lámpát, meg állíthatod az RGB LED-ek színkeverését, meg látod a kamerás kaputelefon képét.
Meg hangvezérléssel indul a TV, a hűtőszekrényen LCD kijelző van és nyilvántartja mi van benne, rendel ha kifogy a tej, és hasonló.
Van akit elégedettséggel tölt el a technika ilyen formájú s.ggnyalása, van akit elborzaszt.
Azt szokták mondani, hogy az emberek szerencsére nem egyformák.
Valóban szerencse, mert így nem mindenki búza :)
Szóval alapvetően egyetértek veled ebben. A megoldást a problémára kell kitalálni és nem a problémát kell kitalálni a tetszésből alkotott már kész "megoldáshoz". Az okosTV pont ilyen.
Ez szerintem nagyon fontos!
A sok okosság az én smart tévémben annyit csibál hogy laggol maga a programlista, hülyére idegesítő.
A smart funkciókból már régóta semmit nem használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!