Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik ebook olvasót válasszam?

Melyik ebook olvasót válasszam?

Figyelt kérdés

Mindenképpen olyat szeretnék, amiben már van háttérvilágítás és pdf-et is jól kezeli.

Kindle paperwhite II vagy az Alcor myth led között vacillálok, de van köztük kb.30 ezer forint különbség?

Jó véleményeket olvasok az Alcor-ról is...nem tudom, hogy tud-e annyival többet a Kindle, amennyivel drágább...

Azt mondják, ez is olyan, mint az Iphone kontra Samsung téma - mármint, hogy a Kindle-nél is a nevet kell megfizetni. Ebben az esetben van tapasztalatom, itt tudnék dönteni, viszont ebook olvasóban nincs. Légyszi, aki hasznos információkat tud adni nekem ezzel kapcsolatban, segítsen nekem! Köszönöm!

2016. aug. 19. 17:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem kindle márkájú az ebookom .szeretem es kölcsönadtam az egyik ismerősömnek egy kis időre.nemtudom o utanna milyet vett de csak az olcsosag miatt egy masik ,nemolyan elterjedt mellett döntött.azota megbánta ,inkabb tafizetett volna.nemismerem a masik markat amit irtal a kindle viszont nagyon jo ezt pedig nyugodt szívvel mondom ,megeri az arat
2016. aug. 19. 17:34
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszod! Pont attól tartok, hogy megveszem az olcsóbbat es utána megbanom, hogy sporoltam... Csak kicsit sajnálok majd' 60ezret kiadni a kindle-ért :(

Azert várok meg válaszokat :)

2016. aug. 19. 18:38
 3/6 anonim válasza:
Szia! Én csak a kindle-ről tudok nyilatkozni. Nekem Paperwhite I-em van, és imádom! 3 éve vettem és még most is hibátlanul működik. Nagyjából egy hétig bírja, majdnem non-stop olvasással. A send to kindle alkalmazással néhány kattintással át tudom küldeni a laptopról az ebook-okat a kindle-re és már olvashatom is. Sajnos a pdf-et nem kezeli jól, de könyvet könnyen lehet konvertálni, így ez sem gond a számomra. Életem legjobb döntése volt, hogy e mellett döntöttem, pedig 3 éve is 40 000 Ft volt, de nem bántam meg. :)
2016. aug. 20. 13:03
 4/6 anonim ***** válasza:
En a calibre nevű programot hasznalom :) 1.voltam
2016. aug. 20. 15:49
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek a válaszokat!

Úgy döntöttem, hogy Kindle lesz :) Mostmár csak a megfelelő helyet kellene megtalálnom a vásárláshoz.

Ti mennyire hisztek a vaterás vagy jófogásos hirdetések eredetiségében? Találtam itt sokkal olcsóbbakat, mint mondjuk a nevesebb helyeken. Azt írják, hogy új, bontatlan, regisztrálatlan, 1 év garanciával, számlával...szerintetek?

2016. aug. 22. 16:11
 6/6 anonim válasza:
Én is elgondolkodtam ezeken a hirdetéseken, de végül úgy döntöttem, nem kockáztatok. Mert hiába a személyes átvétel (ahol simán lehet, hogy ki sem tudom próbálni a készüléket "ó, csak az akksi nincs feltöltve" felkiáltással), később lehetnek rejtett hibái az ebook-nak. Tehát az én véleményem, elektronikai eszközt csak szakáruházból. :)
2016. aug. 23. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!