Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mit lehet tenni ilyen esetben,...

Mit lehet tenni ilyen esetben, tablet probléma?

Figyelt kérdés

2016 .januárban vásároltam neten keresztül egy Concorde tab prime tabletet.

Filmnézés közben elment a hang.Viszont, töltés ment közben,és a csatlakozó megmozdulásakor időnként viszatért a hang.Később teljesen elment, de nincs ébresztési hang, értesítési hang, semmi.

Kipróbáltam kis hangszóróval, úgy meg működik.de én anélkül is szeretném használni, mint eddig.

Sajnos Borsod megyében lakunk és nem tehetem meg, hogy Budapestre járogatok a szervizbe,mert csak ott van lehetőség garanciális javításra, gondolom.

Tudnátok segíteni, mi lehet a gond a tablettel, és hogy lehetne a szervizelést megoldani?

Köszönöm.

2016. aug. 19. 08:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez valami kinai kupac sz@r tablett, inkabb kukazd es vegyel egy normalisat. Kuldozgetni a szervizbe tobbe fog kerulni mint egy uj.

Esetleg probald meg visszakerni a penzt ahonnan vasaroltad.

2016. aug. 19. 09:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Márkásat kellett volna venned, Lenovot vagy Samsungot. Ezek a Concorde és hasonló noname kinai vacakok ennyit érnek, pár hónap alatt vége és nem is javítható.
2016. aug. 19. 12:21
 3/5 A kérdező kommentje:

Ezt vettem es kesz,erre telt,nem fikazast kertem,,ha nem tudsz segiteni,ne irjal.

Akkor tudnal valaszolni,ha draga,markas tabletrol volna szo???

2016. aug. 19. 13:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Be kell vinni a szervizbe garanciálisan.
2016. aug. 21. 07:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Ezeken a kinai vacakokon a Google sem működik. Szoftvert kell rajta cseréltetni.
2016. aug. 21. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!