Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért nem kapcsol be a tévém?...

Miért nem kapcsol be a tévém? (Részletek lejebb)

Figyelt kérdés
Van egy régi Nokia típusú tévém. Természetesen a "dobozos" fajta. Az lenne viszont a problémám ,hogy tegnap ejjel sőt még ma reggel is tökéletesen működött aztan reggel kikapcsoltam ,hogy szundizzak mikor azonban felkeltem es be szerettem volna kapcsolni már nem sikerült. A távirányítóra nem reagál ha viszont a főkapcsolóval próbálkozom a tévén akkor hallom ,hogy ugye "felsercen" de semmi sem történik innentől... Valakinek van bármi ötlete mi lehet a baja vagy mivel próbálkozzak? Előre is köszönöm!
2016. aug. 16. 10:53
 1/9 anonim ***** válasza:
Be van dugva?
2016. aug. 16. 10:56
 2/9 A kérdező kommentje:
Természetesen hisz akkor nem is sercenne a kép amikor bekapcsolom.
2016. aug. 16. 10:58
 3/9 Szirty ***** válasza:

- Távirányítóban elem kimerült

- A készülék meghibásodott

2016. aug. 16. 11:08
 4/9 anonim ***** válasza:
Bekapcsolod a fokapcsolorol, sercen, utana a program + gombot nyomod a panelen (nem a taviranyiton). Vagy a Volume + -ot
2016. aug. 16. 11:17
 5/9 A kérdező kommentje:
Na megnéztem az elemeket (megnyaltam) és volt benne töltöttség. A hangerő illetve program gombokat már próbáltam de nem vezetett megoldáshoz. Bár amikor azt meg kell nyomni ugye akkor mar szokott két kötőjel lenni (az úgymond a készenléti) de most nincsen az sem.
2016. aug. 16. 11:27
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha felsercen, az azt jelenti hogy próbál ráindulni a sorvégfoka, de valami hiba miatt leáll. Lehet rossz a sortrafó is, vagy valami zárlat azon a részen.

Stand by led?

Hang sincs gondolom.

2016. aug. 16. 18:25
 7/9 A kérdező kommentje:
A standby led sem világít. Azonban tegnap hosszas próbálkozás után sikerült elindítani. A főkapcsoló ki és be kapcsolásával eltöltöttem 1 órát és egyszer csak bekapcsolt. Aztán működött is és féltem kikapcsolni csak nem tudok aludni mellette ha csak világít is. Ma reggel újból ugyan az a probléma mint tegnap. :/
2016. aug. 17. 07:45
 8/9 A kérdező kommentje:
Jah és igen hang természetesen nincsen.
2016. aug. 17. 07:46
 9/9 anonim ***** válasza:

Abból kiindulva hogy egyszer sikerült elindítanod, nyilvánvaló hogy vagy forrasztás, vagy elektrolit kondi.

A tv hátulját vedd le, panelt vedd ki, a táp és a sor környékén minden forrasztást forrassz át. Elképzelhető hogy találni is fogsz rossz , körberepedt forrasztási pontokat.

Amennyiben nincs ilyen probléma, az összes elkót a kritikus részeken, táp elkókat, aztán sortáp, sorból képzett tápok elkóit cseréld ki, régi tévéknél ez tipikus!

2016. aug. 18. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!