Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan tudnék USB-ről filmet...

Hogyan tudnék USB-ről filmet nézni az alábbi Samsung LCD tv-n?

Figyelt kérdés

Sziasztok, olyan problémám lenne, hogy vettem egy tv-t használtan ez a típus Samsung le40a552p3r

A tv-be lehet dugni pendrive-ot,zenéket meg képeket visz,de filmet, azt nem. Próbáltam átkonvertálni a filmeket több formátumban, de nem hogy nem viszi még csak nincs is olyan opció, hogy filmek. Annyit utána tudtam olvasni, hogy MPEG1, meg h264 formátumot visz, de sajnos azt tapasztaltam,hogy ez se megy,na meg egy filmet átkonvertálni se rövid idő. Még annyit tudtam, kikeresni google-ba hogy a tvnek van egy ilyen szerviz menüje, amibe talán frissíteni kell vagy valamit át állítani, és akkor menni fognak az xvid filmek is. Meg is találtam ezt a menüt, de nem sokra jutottam benne. Ez egy 6-7 éves modell. Valaki tudna ebben segíteni, hogy mit lehetne kezdeni ezzel?

Köszönöm

2016. aug. 16. 09:48
 1/1 anonim ***** válasza:

[link]

Próbáld meg innen letölteni a frissítést. Van hozzá magyar nyelvű útmutató is.

Konvertálni pedig viszonylag gyorsan tudsz az ingyenes Format Factrory-val.

2016. aug. 16. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!