Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Honnan tudnék szerezni egy...

Honnan tudnék szerezni egy ilyen cuccot?

Figyelt kérdés

Valamikor 3 évvel ezelőtt sikerült vásárolnom Kínából egy remek eszközt. Ez egy olyan ipari zajvédő (ear defender), amibe bele volt integrálva egy rádió és egy olyan MP3 lejátszó, hogy egy kis lyukon beletoltam egy 8GB-s memóriakártyát tele zenével és 2 napig (2x8 órán át) tudtam hallgatni. A típusa JHP-e8850 volt. Azért kellett, mert nagyon monoton a munkám, és ezzel oldottam az egyhangúságot. Viszont lógó madzag nem lehetett nálam, vagyis telefon+füles combó kizárva. Erre lett megoldás ez a remek cucc. Aztán sajnos a 3 év alatt párszor lesett a fejemről, aztán az utolsónál végleg kipurcant.

Azóta folyamatosan kutatom a netet, mindenhol megtalálom, csak rendelni nem lehet már belőle. Lehet egy elfekvő raktár vagy kereskedés a világon, ahol még lehet ilyen?

Szó szerint mindent megadnék érte, akár többet is vennék tartalékba de nem találok. Ötleteket várok.

2016. aug. 15. 18:36
 1/3 anonim ***** válasza:
2016. aug. 15. 18:47
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Természetesen tudom a guglit használni, sőt már ide is eljutottam:

[link]

DE NINCS BELŐLE A VILÁGON EGY DARAB SEM!

A felkutatáshoz keresek ötleteket.

2016. aug. 15. 20:12
 3/3 anonim ***** válasza:

[link]

google

2016. aug. 15. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!