Eladjam a zenélős cuccaimat? Úgysem tudok már ezekkel semmit se csinálni?
Elektronikus zene, 14 éves korom óta ez a hobbim, bár az az igazság, hogy 18 éves korom óta ez gyarkolatilag megszakadt, mert egyetemen kollégiumban laktam és ott nem lehetett ezzel foglalkozni és nem is volt rá idő.
Meg amikor "ment" akkor is csak küszködés-küszködés, több hét kellett, hogy pl egy lábdob szóljon valahogy...
Lassan 28 vagyok, és bár az volt az álmom, hogy ticituci zenékkel menő legyek, sajnos ennek bucsut intehetek.
Mert hiába van itt már studio hangszóró majdnem 100 ezerért, csak sajnos 5 colos, igy semmi mély nem jön belőle.
Meg hiába van majdnem 40 ezres fejhallgatóm, azon sem tudok megcsinálni semmit.
Ujra-ujra probálkozom, de nekem sajnos nincs arra már időm és energiám munkába járós SORS mellett, hogy naponta 3-4 órát próbálkozzak, hogy legyenek újra zenéim, mert ugyis csak azt kapom rá hozzáértőktől is, hogy SZ A R
zenei ötletekhez mondjuk nem kell semmilyen extra hangszóró, de sajnos még zenei ötleteim is csak több órás probálgatás után vannak.
kuka?
tutorialokban is csak dobálja egymásra a hangokat a gyerek és jól szól meg minden.
én meg végiprobálok száz kiket és egyik sem jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!