Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Tudtok pontos eladási statiszt...

S55 kérdése:

Tudtok pontos eladási statisztikát tabletekről gyártók szerint?

Figyelt kérdés

Olyan kéne ahol 40%-ot nem intézik el azzal hogy others. Én csak ilyet találtam:(

[link]

2016. aug. 15. 14:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Az a 40% kb 3500 gyártót takar.
2016. aug. 15. 15:23
 2/6 anonim ***** válasza:

[link]

Nem igazán, de sejthető a folytatás.

Asus, Acer, LG

Aztán ott vannak a további kínai(/taiwani) gyártók:

Cube, Chuwi, Pipo, Onda, Teclast, azt hiszem a Xiaomi is gyárt egy termékvonalat.

Nehéz a kínai gyártókról olyan statisztikát csinálni, ami hiteles képet ad. Sokan vannak, egy gyártó rengeteg néven forgalmaz/bérgyárt, és a statisztikáik sem nyilvánosak többnyire szerintem.

2016. aug. 15. 15:40
 3/6 A kérdező kommentje:

#1 Rendben, de egy statisztikának azért ennél mindenképp részletesebbnek kéne lennie, akármennyi gyártót kéne is felsorolni...

#2 Köszi, azt nem teljesen értem, miért nem nyilvánosak ezek a statisztikák, amikor a többi igen? Illetve, ha már sikerült behatárolni viszonylag pontosan (16.4 millió), hogy mennyi tabletet adtak el, csak meg lehetne tenni, hogy nyomon követik melyik cég csinálta őket, nem?

2016. aug. 15. 16:16
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem minden gyártó ad ki nyilvános adatokat az eladásaikról, legalábbis részleteset nem. Kína meg aztán tényleg egy más világ.

De miért érdekel a pontos sorrend? 0,1%-on lenne mindegyik a statisztika szerint. Leírtam, kb. ezek a lehetséges márkák. Aztán magukat a gyártókat már nem ismerem sajnos, utána kell nézni, hogy magát a gyártót hogy hívják. Pl. ha egy mobil eladásban Alcatelre vagy kíváncsi, ott a TCL nevű gyártó áll mögötte. Itt is lehet, hogy mondjuk a Cube és a Pipo az egy cég, csak két néven fut.

2016. aug. 17. 02:17
 5/6 A kérdező kommentje:

Igen, sajnos valóban nem mind, de azért biztosan többen, mint amennyire ezekből a grafikonokból következtetni lehetne (5-6 gyártó..).

Igazából csak érdekelnének a tabletes statisztikák, meg hogy milyen gyártók vannak, még ha több száz/ezer is van, meg valahogy idegesítő, hogy egy statisztika ennyire felszínes legyen, hogy 40% = others...

2016. aug. 21. 15:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát ha az itthon is népszerű kínai tabletek érdekelnek, akkor nagyjából a statisztikából + amiket írtam kb. le is fedjük a valóságot. Olyat nem szabad venni, amit nem ismer senki itthon.
2016. aug. 21. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!