Hol szerezhetek ilyen hangládákat?
Az lenne a kérdésem hogy hol lehet olyan hangládákat szerezni mint amik pl. sulikban vannak vagy ilyen kisebb vásári koncerteken vagy pl. nálunk a ringispíleknél is ilyenek vannak. Amik a hangosításhoz vannak, mint ez: [link]
csak ugye ez az electronic star egy szar oldal. Rendeltem egy "1000w rms" hangládákat (Ilyesmit mint ez) és a magas hangszórók nem szóltak szépen a subwoofer (Pont amiért ilyet akarok mert nagyon erős az ilyenekben) meg nem ért sz*rt sem :/ A linken láthatóhoz hasonló kéne más oldalról és ugye a külön woofer nem kell hozza mivel az ilyenek magában is erősek. Ha lehet magyar,szlovák,czech oldal lenne a legjobb :)
Köszike :)
DJbörze oldalát lenne érdemes nézegetni, ott találni hasonlókat. Electronic start el kell felejteni, ott sok a lim lom sajnos.
Használtan - dB Technologies OPERA 712/715 DX -et nézz esetleg ebből 1 pár állvánnyal lehet elég is lenne egy ideig.
Valasztottam 2 db ot. szerinted melyik lenne jobb a szamomra ?
Arena 8
vagy
opera 512 dx
Ennél magasabbra nem megyek árilag mivel nekem ugyis csak bentre kéne neha kinti használatra :)
Ezekkel hasznalnam együtt: genius sw-hf 6000. Ezekkel anyi a baj hogy a subwoofer nem bírja és ha kimaxolom márt elveszik :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!