Egygordeszkas kérdése:
Olcsó, jó minőségű fülhallgató?
Figyelt kérdés
"Agybadugós" fülhallgatót keresek,max. 5000 Ft-t tudnék rászánni.Olyan kellene aminek a kábele jól bírja a gyűrődést,zsebbe rakást,nem törik meg könnyen a tövénél sem.2016. aug. 13. 18:21
1/7 anonim válasza:
Media Marketben nagyon jó áron lehet venni!
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi,eddig én is eljutottam,csak hogy mégis milyet?
2016. aug. 13. 22:26
3/7 anonim válasza:
Valamilyen sony, maxell vagy hama. A "nagy márkáktól" ennyi pénzért nagyon gagyit kapsz, és nem kell félned, hogy elromlanak, mert vállalnak garanciát a fentebb felsorolt márkák. Egyébként mindenféle fülhallgató eltűri a zsebrerakást, ha nem bevágod oda, hanem óvatosan teszed el.
4/7 A kérdező kommentje:
Értem..köszi! :) Sajnos volt már rossz tapasztalatom skullcandy fülessel,ami 2 hónap után megtört a tövénél,és megsüketült a bal fele.pedig mindig figyeltem rá,hogy ne rángassam.
2016. aug. 14. 20:04
5/7 anonim válasza:
Nem gond, ha eltörik, mert olcsóbban javítják, mint 5000.
6/7 anonim válasza:
Ja és hozzátenném a cserélt dugó általában sokkal tovább bírja, mint az eredeti.
7/7 anonim válasza:
#3 vagyok, ezesetben nem mondtam semmit a zsebrerakásról :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!