Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Megfelelő lenne ez a gamer...

Megfelelő lenne ez a gamer laptop fősulira szerintetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most megyek fősulira, és szeretnék egy jó megbízhatő gamer laptopot venni, ami viszi ezeket a játékokat ha nem is maxon, de élvezhetően: Witcher 3, Dark Souls 3, No Man's Sky. Valaki ajánlotta ezt a laptopot 4gb rambővítéssel: [link]

Szerintetek ebben az árkategóriában(ennél többet nem nagyon szeretnék rákölteni) van e olyan, ami esetleg jobban megérné, vagy ez szerintetek pont megfelelő lenne nekem?

2016. aug. 12. 10:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, még 4 gb-vel teljesen jó.
2016. aug. 12. 13:12
 2/6 anonim válasza:

Nos, hát ez nem egy rossz laptop, azt kell mondanom.

Viszont én egy Asus Republic Of Gamers laptopban jobban megbíznék, mint egy Lenovoban.

Találtam emagon egy jót, 40 ezret kéne még pluszba rááldozni, viszont sokkal jobbat kapnál érte. Videókártya 2 GB-al több, ugyanúgy 960M-es, alapból 4 gigával több RAM van benne, és hordozhatósa majdnem ugyanolyan, mint annak a Lenovonak, csak 100 grammal nehezebb. Az a kis 40 ezres ugrás nagyban változtatna. Viszont csak most 290 ezer a laptop, amúgy 20 ezerrel drágább, szóval szerintem tanácsosabb most lecsapni rá.

2016. aug. 12. 13:15
 3/6 anonim válasza:

Hu bas szameg, most látom, hogy nem linkeltem be azt a laptopot, amiről beszéltem, bocsi. :D

Itt is volna: [link]

És mégegyszer bocsi, lehet, hogy hülyének néztél. :D

2016. aug. 12. 14:07
 4/6 A kérdező kommentje:
Semmi gond.:D Köszi a válaszokat, még meglátom melyiket választom.:)
2016. aug. 12. 14:18
 5/6 anonim válasza:
Nekem is ez a Lenovo gépem van egy ideje. :D Noha a fent említett játékok közül egyik sincs rajta, hasonló igényű található rajta, nem is egy darab. Szóval bírja rendesen. :) Én csak ajánlani tudom. Eddig nem volt panaszom rá, pedig én a nap hatalmas részében a gép előtt vagyok és járatom ezerrel. :D
2016. aug. 12. 18:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is ez van! Ne vegyél asus rog-ot mert ez megbízható,brutál gyors és jól viszi a játékokat
2016. aug. 13. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!