Megfelelő lenne ez a gamer laptop fősulira szerintetek?
Sziasztok!
Most megyek fősulira, és szeretnék egy jó megbízhatő gamer laptopot venni, ami viszi ezeket a játékokat ha nem is maxon, de élvezhetően: Witcher 3, Dark Souls 3, No Man's Sky. Valaki ajánlotta ezt a laptopot 4gb rambővítéssel: [link]
Szerintetek ebben az árkategóriában(ennél többet nem nagyon szeretnék rákölteni) van e olyan, ami esetleg jobban megérné, vagy ez szerintetek pont megfelelő lenne nekem?
Nos, hát ez nem egy rossz laptop, azt kell mondanom.
Viszont én egy Asus Republic Of Gamers laptopban jobban megbíznék, mint egy Lenovoban.
Találtam emagon egy jót, 40 ezret kéne még pluszba rááldozni, viszont sokkal jobbat kapnál érte. Videókártya 2 GB-al több, ugyanúgy 960M-es, alapból 4 gigával több RAM van benne, és hordozhatósa majdnem ugyanolyan, mint annak a Lenovonak, csak 100 grammal nehezebb. Az a kis 40 ezres ugrás nagyban változtatna. Viszont csak most 290 ezer a laptop, amúgy 20 ezerrel drágább, szóval szerintem tanácsosabb most lecsapni rá.
Hu bas szameg, most látom, hogy nem linkeltem be azt a laptopot, amiről beszéltem, bocsi. :D
Itt is volna: [link]
És mégegyszer bocsi, lehet, hogy hülyének néztél. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!