Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan lehet a PC-n Xbox360...

Hogyan lehet a PC-n Xbox360–as játékokkal játszani?

Figyelt kérdés
Ha valaki tudja akkor lécci irja meg mert nagyon szeretnék néhány olyan játékkal jáccani ami nincs kiadva PC-re de Xbox 360-ra igen és csak azért az 1-2 játékért nem szeretnék venni egy Xbox-ot. És ahogy láttam olyan progi van amivel PSX-es játékokkal lehet játszani, ezért gondoltam megkérdezem hátha van olyan progi is amivel az Xbox360-ra kiadott játékokkal is lehet játszani. Lécci ha valaki tudja akkor irja meg!
2010. ápr. 19. 06:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Egyébként a dolog nem megoldható, hiszen az Xbox DVD-t nem olvassa a PC DVD, és az image fájl sem kompatibilis.
2010. ápr. 19. 07:35
 2/6 anonim válasza:
Egyelőre nincs xbox emulátor.
2010. ápr. 19. 09:06
 3/6 A kérdező kommentje:

Kössz!

Erre voltam kiváncsi :D

És várhatólag mikor lesz?

ha ezt valaki tudja akkor azt is irja le vki

2010. ápr. 19. 16:57
 4/6 anonim ***** válasza:

Egy x360 emulátorhoz olyan erős gép kéne, amiből már inkább vehetnél magadnak egy új x-et meg egy olyan gépet amin az új gépes játékok elmennek.

És akkor még ps3-ról nem is beszéltünk, ahhoz milyen gép kéne.

2010. ápr. 19. 17:11
 5/6 anonim válasza:

Vegyél egy Xbox 360-at, rakd rá a PC-d tetejére, és így tudsz PC-n Xbox 360 játékokkal játszani...

Soha nem lesz megoldható, pontosan azért amit már írtak: nincs az a PC hardver ami elvinné.

2010. ápr. 19. 20:51
 6/6 A kérdező kommentje:
Kössz mindenkinek, ezt akartam megtudni! :D
2010. ápr. 21. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!