TV-nek lehet valami baja, ha naponta minden éjjel működik?
Ne menjen egész éjszaka, fogyasztja az áramot. Nézd meg a TV beállításai közt, hogy van-e időzített kikapcsolás benne. Azzal be lehetne állítani, hogy X óra múlva kapcsoljon ki.
Ha ilyen nincs, akkor kicsit tákoltabb megoldás egy időkapcsoló órán keresztül rákötni a tévét a konnektorra, és éjjel levenni róla az áramot.
Szerezz be egy lcd kijelzős kis ébresztő órát.
Nálam ez van mellettem elég jó fényt ad de még nem zavaró plussz kevés áramot fogyaszt és tud ébreszteni és még rádió is van benne és három négyezerl már egy egész komoly nagy kijelzőset tudsz venni.
Nálunk is egész éjszaka megy, csak nekünk újabb típusú LG Smart TV van. Másfél éves. Ezen van valami éjszakai energiatakarékos mód. A fényerő minimális, éppen annyi hogy lehet látni TV műsort, és nagyon keveset fogyaszt így. Simán lehet aludni mellette, mert nincs fényár, de teljesen sötét sem.
Régi típusú CRT TV-t viszont én nem hagynék bekapcsolva. Vagy automatikus kikapcsolás vagy valami éjjeli fény.
Bocsi, most olvastam a hozzászólásod.
Ha ennyire félsz, akkor a már javasolt éjjeli fény + rádió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!