Csak annyit mondok fos apple hiába szép. Egy 50ftos samsung s3 neo kétszer olyan jobb mindembe mint a 150ftos apple 6. Divat telefon. A buta nép meg ennyiért megveszi. Ingyem vagy max 50ftért elfogadnám de így már felháborító h ennyibr kerül. Persze a sznoboknak nem.
2016. aug. 8. 20:36
2/9 s55 válasza:
"A számítógépek lajhártempóban fejlődnek a mobilokhoz képest" - na ez szerintem nem egészen van így, elég sűrűn adnak még ki új procikat, videókártyákat, ráadásul nemrég olvastam egy cikket, hogy a telefongyártók lassan bajban lesznek, mert nem fognak tudni elég jó, a vevésre ösztönző fejlesztéseket kitalálni.
Egyébként meg az, hogy az Apple le van maradva a konkurenciától, a mobil-piacra is igaz, legfeljebb kisebb mértékben. Lényeg a lényeg, én sose vennék Apple, mivel nagyon rossz az ár-érték aránya, véleményem szerint a legtöbb ember csak sznobságból veszi őket.
2016. aug. 8. 20:39
3/9 anonim válasza:
Van benne valami, de azt is tegyük hozzá, hogy az 50e forintos kis sz@rod soha nem lesz olyan stabil, nem lesz olyan igényesen kialakított, nem lesz olyan kijelzős, nem lesz 4K-s videód, nem lesz ujjlenyomat érzékelőd, és nem lesz olyan élményed, mint az iPhone SE-vel. Nem értem, Samsung S7-et miért nem szidja senki? Azt hiszi a többség, hogy gyenge hardverek vannak az iPhone-okban, ezért lassú xarok. Hát nem. Mivel az Apple gyártja, mind az operációs rendszert, mind a telefonokat, így tudják úgy optimalizálni az alkalmazásokat, mint egy instabil androidos S7-en vannak azok. Amúgy, kedves első, S7-et, de még csak S6-ot sem kapsz 50-ért, pedig semmivel nem tudnak tőbbet, csak PAPÍRON!
2016. aug. 8. 20:58
4/9 anonim válasza:
Szokásos Index tech színvonal, szenzációhajhász módon, pontatlanul tálal valamit (lásd még: [link] ). Ettől függetlenül az alapprobléma valós, utóbbi néhány évben nagyon tessék-lássék módon nyúl a Macek frissítéséhez az Apple, professzionális célokra használt Mac Pro nem frissítése pedig egyenesen arcpirító. Hol van már az, hogy Intel legújabb fejlesztései Macekben debütáltak, mint pl MacBook Air esetén... Problémát kicsit elviselhetőbbé (bár nem elfogadhatóbbá) teszi, hogy CPU-k teljesítménye is kb stagnál, egy Ivy Bridge-s CPU is csupán ~20%-kal lassabb azonos órajelen, mint egy Skylake. Moore törvénye is halott...
2016. aug. 8. 21:34
5/9 anonim válasza:
#4 Kulturált válasz, köszönjük szépen
2016. aug. 8. 22:03
6/9 anonim válasza:
3dik válaszolo bem szar az s3 neo es kit erdekel ha szep az iphone 6ha draga es lassubb??(apple nyomi)
2016. aug. 8. 22:37
7/9 anonim válasza:
Az a telefon nagyjából arra jó, mint az SE. Te azva tipikus ember vagy, aki soha nem fog látni se élőben iPhone 6-6S-SE-t, ezert szarozza. És az iPhone 6 pont nem lett olyan szép szerintem, de ha jó lenne a szövegértésed, tudnád, hogy én az SE-ről beszéltem, ami kikapcsolt állapotában is gyorsabb a S3-madnál. De rinyálj csak nyugodtan, amint lesz elfogadható érved
2016. aug. 8. 23:21
8/9 anonim válasza:
Mit írtam? Mint az SE? Jajaj, nagy gondok vannak velem :S kb arra jó, mint a 4 <3
2016. aug. 8. 23:22
9/9 anonim válasza:
A számítástechnika fejlődésében a fő fókusz áttevődött PC-ről mobilra. Ez az Apple-re is igaz, a fő bevételforrásuk az iPhone, a Mac család csak a bevétel ~10%-áért felelős.
Ugyanakkor gyanítom, elég jelentős K+F kell a termékvonal megújításához, ez nem úgy megy Apple-éknál, hogy csak beleszórnak egy új alaplapot meg procit, és mehet.
Az iPhone eladások viszont egyre inkább stagnálnak, ezért aztán úgy gondolom, inkább oda koncentrálják az erőforrásaikat, és emiatt nem jut elég figyelem a Mac vonalra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!