Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Idáig milyen játékokat kaptál...

Bigdickcolossimo kérdése:

Idáig milyen játékokat kaptál PS Plus előfizetéssel?

Figyelt kérdés
Azt tudom,hogy ha van PS Plus előfizetésed ,havonta kapsz játékokat arra az időre mig tart a előfizetés.Csak sajnos azt nem ,hogy mennyire komoly cimeket...Megbántad ,hogy előfizettél?

2016. aug. 8. 19:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Ugyan még soha, még csak nem is láttam (élőben) PS-t, de azt tudom, hogy vannak elég komoly címek is, nem csak ilyen gagyi, 5€-s játékok, szóval akár még meg is érheti
2016. aug. 8. 19:36
 2/2 anonim ***** válasza:
nagyon gagyi játékokat ad (puzle,2D-s játékok,) nem bántam meg hogy elöfizetem mert igy rengeteg akcio van a storeban vab 10 gb online tárhely a mentéseknek és tudok multiplyerbe játszani szoval nem bántam meg.
2016. aug. 12. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!