Media Markt online rendeles mennyire megbizhato?
Figyelt kérdés
Ma delutan rendeltem egy iPad keszuleket a webshop-bol, kaptam is e-mailt. Viszont most ahogy utana olvastam kicsit megijedtem, mert valahol azt irtak egy honapot vartak a megrendelt termekre. Akinek van tapasztalata azokat szivesen varom!2016. aug. 5. 20:50
2/7 A kérdező kommentje:
Abban tudnatok segiteni, hogy ha en nem leszek otthon mas atveheti- e a csomagot?
2016. aug. 5. 21:07
3/7 anonim válasza:
Elore fizetted v nem de ha irsz egy felhatalmazast akk mas is atveheti. Sztem megbizhato csak nagyon draga rajta minden
4/7 anonim válasza:
Többször rendeltem már náluk (kisebb dolgokat - tabletet, vasalót, pendrive-ot), semmi probléma nem volt, kb. 3-4 nap alatt megérkeztek a termékek. :)
5/7 A kérdező kommentje:
Utanvetellel rendeltem
A honlapon azt irtak 6-10 munkanap
Koszonom a gyors valaszokat!
2016. aug. 5. 21:20
6/7 anonim válasza:
Ha megadtad a mobilszámodat, küldenek SMS-t, vagy felhívnak, időpontot egyeztetnek, mi mosógépet vettünk így.
7/7 A kérdező kommentje:
Ment a zöld pacsi :)
2016. aug. 6. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!