Melyik laptop felelne meg leginkább erre a célra?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy laptopot vásárolni de nem értek hozzá. Legfontosabb az volna, hogy a The Sims 4 játék fusson rajta legmagasabb beállítások mellett hibátlanul a kiegészítőivel együtt is. Illetve annyi, hogy minél kisebb és vékonyabb legyen. Maximum 200 ezret tudnék szánni rá. Próbáltam én egyedül is kiigazodni de nem igazán tudtam eldönteni melyik volna nekem a legmegfelelőbb. Köszönöm a segítséget.
2016. aug. 5. 13:51
 1/1 BlackLove válasza:
Nekem DELL- Inspiron 15 3000 van. Teljesen megvagyok vele elégedve, úgy 4 hónapja használom és eddig (lekopogom) semmi problémám nem volt vele. Árban nagyon nagyon jó, forintban azt hiszem 75-80 ezer körül volt.:)
2016. aug. 5. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!