Tablet laptop helyett?

Figyelt kérdés

Van egy elég régi laptopom és szerettem volna venni egy újat helyette.

A helyzet viszont az, hogy jelenleg nem állunk úgy anyagilag, hogy egy komolyabb laptopot vehessek.

Eszembe jutott viszont, hogy akkor választhatnék egy tabletet helyette (ez csak ideiglenes megoldás), már ki is néztem egy Lenovot.

Viszont még nem vagyok teljesen biztos benne, ehhez kérném a segítségeteket. Szerintetek megéri?

Főképp olvasásra, film nézésre, netezésre használnám. A telefonom ezekre ugye nem alkalmas, vagy pedig kényelmetlen. Játszani nem szoktam rajta.

Főképp az érdekelni, hogy van-e rájuk is szövegszerkesztő és prezentáció készítő (pl. power point) app. Mivel tanulnék is rajta elég sokat, és én csak úgy tudok, ha a fontos részeket színessel kiemelem. Tehát ilyen feladatokat is ellehet végezni egy tabon?

Köszi a segítséget.

2016. júl. 31. 13:02
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Mármint laptopot segítesz választani? :D

Tabletben a Lenovo Yoga Tab 3-at néztem.

És ezt értem régi alatt: [link]

Árban most még max. 160-70-ig tudnék elmenni.

És megint félreértető voltam, nem gamer laptopot szeretnék, amit azt az egyik válaszoló gondolta. Nekem bőven elég, ha az ilyen Minecraft vagy COD szintű játékokat elviszi.

Egyébként Asus/Lenovo téren szeretnék mozogni leginkább márka terén.

2016. júl. 31. 16:47
 12/13 anonim ***** válasza:

Amit belinkeltem, gyakorlatilag annyit tud, mint az általad nézett tablet, ugyanolyan könnyen hordozható, viszont nagyobb a kijelző (igaz, nem érintős), van klavója, és egeret, pendrive-ot vagy más külső adathordozót is tufsz rá csatlakoztatni, árban is hasonló.

Néztem youtube-on tesztet róla, ott a hozzászólásokban azt írták, hogy a Minecraftot elviszi.

https://www.youtube.com/watch?v=KOj-pGEbbRc

2016. júl. 31. 17:04
 13/13 Kriszton23 válasza:
Na jó, azt biztos, hogy most nem lesz hasznos a válaszom, viszont nagyon meglepődtem. Ugyanebben a cipőben járok: egyre rosszabbul működő több éves laptopot lecserélnék, de nem fér bele most jobb minőségű gép. Én is tabletben kezdtem el gondolkodni, már csak a hordozhatósága miatt is, én is a lenovo yoga tab 3-at néztem ki tegnap, és szintén jegyzetelésre, webezésre, tanulásra használnám, olyan programokkal, mint office, egyéb. :D
2016. aug. 20. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!