A kerdes: volt par eve egy jatek amit jatszottam de elfelejtettem a nevet es nem talalom tobbi lent?
Figyelt kérdés
na szoval ha jol emlekszem 2012-2013 kozott volt egy jatek amit nagyon szerettem de nem sikerult vegig jatszanom ezert meg akarom talalni: a tortenete arrol szolt hogy a robotok fel lazadtak az emberek ellen es nehany hos megmento egy fiu egy lany es meg 2 emberke akik a kuldetesek alatt velunk tartottak vagy neha nem, es voltak egyes rezek ahol lehetett donteni bizonyos dolgokban ami az egesz jatekra kihatott,ja es meg egy ismerteto jel hogy folyton voltak boss harcok nemtudom valakinek remlik e valami de ha igen irjon le par cimet koszi:)?2016. júl. 30. 16:01
1/1 anonim válasza:
Ha tps volt akkor szerintem ez a Binary Domain
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!