Várhegyi Bulcsú kérdése:
Milyen Gamer Laptopot ajánlotok?
Figyelt kérdés
Szeretnék rajta Rocket League-ezni és COD Modern Warfare 2-zni. Minnél olcsóbbat keresek.2016. júl. 26. 15:02
1/5 anonim válasza:
Gamer laptop meg olcsóság két olyan fogalom ami a legkevésbé sem jár együtt.
3/5 anonim válasza:
a cod egy szarabban is el fog futni a rocket leages nem nem tudom mijen gép kell. nem tudom hogy montosan mijet kéne venned. minimum 2 magos ha intel procis az jobb
legalább 4 gb ram.a video kártyák nvidiáknál ugy van hogy PL: 720m a 7es a széria szám a 20 as az hogy a 7 szériábol ez a második és a 780 as lenne a legkomolyabb a 7 szériábol.az m azpedig a mobil mert integrált.
400.000.ft körül találnál ojanokat amiben lehet rendesen cserélni a vidokártyákat.ha véletlen 720m et találsz azon már röhögve elfog futni.
a 620m kicsit rosszab a 720m nél de lehet akár kapnál 630m vagy annál nagyobbat akkor már jol jártál.
2gb os a video kártya akkor a laptop 4 gb ram jábol fogja felhasználni az a 2 gb ot.
de ezek a paraméterek még lehet drágák
4/5 anonim válasza:
ha kevés lenne az fps vagy ingadozik ha véletlen kicsit gyengébbet vennél mert olcsobb,akkor töltsd le a razer cortex programot és az dob rajta egy kicsit és fixálja az fps ed.ugy müködik a program hogy ameddig jáccol addig kikapcsol minden áttérben futo folyamatot a jobb teljesitmény érdekében.
5/5 anonim válasza:
Én nekem pont ilyen játékaim vannak egy Acer predatoron meg 180000Ft-os Acer laptopom van és azon is megy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!