Miért hívják a konzolok szervizét konzolok szervizének?

Figyelt kérdés
Nemrég rendeltem egy ps4-et onnan ès csak azt akarom tudni hogy ott felújított konzolt árulnak vagy újat...

2016. júl. 26. 12:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Azt csak a tulajdonos tudja, hogy miért hívják így, de egyébként teljesen lényegtelen.

Ha a 27%-os ÁFA is rajta volt a terméken, és nem volt külön feltüntetve hogy használt, akkor annak újnak kell lennie.

2016. júl. 26. 12:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Attól hogy konzolok szervize a cég neve az nem feltétlen utal csak a tényleges tevékenységükre. Mivel látják hogy van üzlet ha újat és használtat adnak el így miért ne használják ki a lehetőséget. Nyilván adnak el újat én tőlük még használt PS2 konzolt vettem pár éve, de mondták hogy van nekik teljesen új is picivel drágábban. Meg persze sok olyan üzlet van pl egy számítógépes szervízbe is szoktak eladni zsírúj kész gépeket vagy összerakott új gépeket, laptppokat és tableteket. Mifelénk egy ilyen PC szervíz ami csak szervíz volt 2008 ban tértek át új PC-k árusítására majd 2014 körül már tabletekkel is elkezdtek foglalkozni. Idén márciusba már néhány okostelefont is láttam náluk hogy adnak el újonnan meg használtan is. A tulajt már elég jól ismerem és mondta hogy tervezi azt hogy autós kütyüket is fognak árulni mert lenne rá igény.
2016. júl. 26. 13:19
 3/3 anonim ***** válasza:
van amit meg használtkonzolnak hívnak mégis árulnak újjat :O mindfuck
2016. júl. 26. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!