Cunciii kérdése:

Smart tvn akarok online filmet nézni de mindig beugranak valami reklám ablakok és nem tudom őket ki x-elni mert nincs is a sarkukban x, mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés
Amúgy egyik ablakon sem nincs a sarokban x hogy be lehessen zárni, segitsen valaki mit csináljak, hogy lehet bezárni azokat a beugró reklámos ablakokat:(
2016. júl. 24. 22:08
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
de egyenlőre egy kábelom van azért akartam ideiglenesen tvről elinditani... de látom itt mindenki nagyon okos
2016. júl. 25. 09:25
 12/15 anonim ***** válasza:
Mert nem tetszik a válasz attól az még úgy van, te okoskodsz itt feleslegesen.
2016. júl. 25. 14:23
 13/15 A kérdező kommentje:

[link]

találtam ahol lehet nyugi

2016. júl. 25. 20:30
 14/15 A kérdező kommentje:
és reklám mentes
2016. júl. 25. 20:32
 15/15 anonim ***** válasza:

„akkor szerinted minek találták ki ha nem lehet rajta filmet nézni? minek van akkor rajta internet?”

Lehet rajta filmet nézni. Legális streaming szolgáltatások által, például HBO Go és Netflix. Vagy torrentezett, normális minőségű tartalmak által USB-n vagy akár hálózaton keresztül.

Azt számon kérni, hogy a dzsunka online filmnézős oldalak nem mennek elég meredek:D

2020. jan. 12. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!