A pokemon go-ban ha a térképen levelek jellennek az mit jelent?
Esküszöm rá nem értem mi a franc olyan jó abban a vacakban. Nem olyan rég a pokémon csak az 5 évesek körében volt divat, most meg korosztálytól függetlenül mindenki agyhalott zombiként gyűjtögeti őket, és minden ezzel van tele, ami engem személy szerint nagyon zavar, mert bocs, hogy ezt mondom, de hatalmas baromság az egész, semmi értelme. Jó, persze van annyi haszna, hogy a sok fan most akár kilómétereket is észrevétlenül legyalogol naponta vadászva az új kis szörnyekre, de amúgy ennyi, semmi más haszna nincs. Ez se teljes haszon, mert néhány ostoba pokémon taxira pazarolja el a pénzét, ami meg akkora blőd dolog, hogy az hihetetlen.
Egyre több értelmetlen, full haszontalan dolog jelenik, és az emberek ilyesmikre költenek, mindig mikor meglátok valami ilyesmi kacatot amiért az emberek oda vannak, elgondolkodom azon, hogy ennél hova lehet még lejjebb? És mindig megjelenik valami újabb vacak, ami alulmúlja a többit, én meg nem győzöm fogni a fejem. A modern társadalom "csodái"...
Bocs, az offért, szerintem az elsőnek van igaza.
Jólvan, a 3. válaszoló kiszarta a spanyolviaszt, újfent egy megmondóember.
Kérdésre válaszolva igazából semmit nem jelent, máshol ugyanúgy jelenhet meg pokémon.
Tévedsz 4-es, bőven nem tartom magam sokra, csak szerintem semmi értelme nincs, de ha te tudsz mondani valami értelmes érvet mellette hát hallgatlak. Addig meg törődj bele, hogy nekem is jogom van szabadon kinyilvánítani a véleményem.
#3-as voltam.
#3: Sajnos nem úgy tűnik, hogy jól értesült vagy a témában, ugyanis a Pokémon már nagyon sok éve a 20-30 éves korosztályt mozgatja meg leginkább, mivel alapvetően egy olyan játéksorozat, amit kortól függetlenül lehet élvezni, sőt, az egymás elleni csaták annyira összetettek és komoly stratégiát igényelnek, hogy a fiatalabb korosztály nem igazán lenne képes érvényesülni benne.
Most a GO egyrészt azért lett népszerű, mert a gyűjtői szenvedély majdnem mindenkiben ott van, és egy ilyen kis leegyszerűsített játékkal jól ki tudják elégíteni, másrészt eléggé felhype-olta a ténylegesen Pokémonos réteg, illetve sokan szerették kisebb korukban, így egy kis nosztalgiát is ad. Meg persze nem árt, hogy ingyenes, és mobiltelefonokra van, ami nagyjából mindenkinek van manapság.
Egyébként szerintem nem kell ezen kiakadni. Persze, mindenkinek szíve joga, hogy hülyeségnek vagy éppen fantasztikus dolognak gondolja, de ez nem a világ vége. Filmet nézni, irodalmat olvasni, bármilyen játékot játszani pont annyira "felesleges időpazarlás", mint ez. Csak ez a legtöbb ilyennel ellentétben legalább valamennyire még mozgásra is késztet egy csomó olyan embert, aki amúgy egész nap csak ülne. Szerintem semmi kifejezetten rossz nincs ebben.
3#
Keress fel kérlek egy jó pszichológust :)
Amiket leszűrtem a véleményedből:
-Társadalom utáló
-Rosszindulatú
-Befordult elméjű
-Maradi
-Fejlődés képtelen
-Szűklátókörű
-Negatív
-Sértett lélek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!