Segway-t honnan tudok kb.40k alatt venni ujonnan?
Figyelt kérdés
Nemsokara szulinapom lesz es a noverem felhivott. Mit kersz szulinapodra? En nem tudtam mit valaszoljak o azt mondta van egy otete a segway (cityboard, hoverboard, elektromos gordeszka stb. (rohadt sok neve van) ) azt mondta 90k. Neem tetszik de modtam h nem akarom hogy ennyit koltson ram. De azt mondta nem bajo megveszi Viszont en meg mindig ugy gondoom h ezt valahonnan olcsobban kene megvenni honnan vehetnem meg olcsobban?szi. nem baj ha piacos...2016. júl. 21. 11:08
1/6 anonim válasza:
Ebayen olcsón lehet venni csak azoknak rossz az aksijuk és általában azok szokták kigyulladni és felrobbanni én ha vennék akk már normálisan vennék pont 90tol lehet kapni normalisakat
2/6 anonim válasza:
Igazi Segway-t sehonnan, mert az kb. a nővéred által kínált összeg huszönötszörösénél kezdődnek.
Olcsó utánzat már kapható 100 környékétől, de kb barátnő vs. guminő a minőségi különbség.
3/6 anonim válasza:
De a kérdező sztem minisegwayt akár vagy nem?
4/6 anonim válasza:
Az csak annyira segway, mint amennyire az olcsó kínai sarokcsiszoló "Flex". A gyártó tulajdonneve átment köznévi használatba, az összes kétkerekű egytengelyű giroszkópos emberszéllító játékszert segway néven nevezik.
5/6 A kérdező kommentje:
Igen mini segway re gondoltam bocs.de olcsobban olyat nem vehetnek 40k alatt?
2016. júl. 22. 09:10
6/6 anonim válasza:
Előbb már leírtam h azoknak szar az aksija és azok szokták felrobbanni/ kiégni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!