Névtelenül nevű kérdése:

Melyik konzollal sportoljak?

Figyelt kérdés

42 éves vagyok, naponta futok 6 kilométert. Nem értek a konzolokhoz, de láttam hogy vannak fitnesz programok amelyek követik az ember mozgását és értékelik a teljesítményét.Szeretnék a futás mellé még valami ilyesmit.

PS4, XBOX One, bármilyen javaslat? Valakinek van tapasztalata?

2016. júl. 20. 17:04
1 2
 1/11 anonim válasza:
Az kottekt.
2016. júl. 20. 17:05
 2/11 anonim ***** válasza:
egy 104 centis crt tévével lehet elérni a legnagyobb e-peniszt
2016. júl. 20. 17:08
 3/11 anonim ***** válasza:

XBOX-szal.

Na melyik sportág van benne a nevében is, naa ?

2016. júl. 20. 17:11
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem értem valami furcsát kérdeztem volna?
2016. júl. 20. 17:23
 5/11 anonim válasza:

egyáltalán nem furcsa,csak bunkók.

ha jol értelmezem,rgy olyan "jatekot" szeretne,ami sportrol szol es konzolon lehet jatszani.

erre az xbox one/360 konzolt ajánlom meg vételre + hozza egy kinect sensort.

erre a konzolra van a legtöbb sportos játék,amit persze meg kell hozza venni,na meg a nintendo wii-re.

2016. júl. 20. 17:29
 6/11 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm a választ. Igen, pontosan erre szeretném használni. Tudom hogy kamerát is meg szoftvert is vennem kell.

A ps4 nem jó? Arra kevesebb a program vagy rosszabb? Csak mert azt láttam, hogy azzal kontrollerrel is lehet mozogni, én meg csak jobban bíznék egy kontrolletes megoldásban. Ha pl olyan sportot is kipróbálnék ahol fontos a csukló, kar,stb apró szögelfordulása, gondolom egy kontroller azt jobban visszaadja. Pl. Ping-pong.

2016. júl. 20. 17:37
 7/11 anonim ***** válasza:

Igazából még ps4-re nincsenek mozgásérzékelős játékok. De lesz hozzá virtuális valóság sisak és azután már lehet, hogy lesz rá. Xbox Onera még arra se nagyon van max 1-2 Szóval nem nagyon készítik hozzá. A legtöbb játék Xbox360ra van, van ps3-ra is mozgás érzékelős játék, de ot két db ilyen érzékelő kell a kezedbe [link] (így lehet h gagyibbnak tünik, hogy kell hozzá ilyen, de pontosabb a mozgása)

Ha tényleg csak sport játékokra kell akkor simmán megfelel a ps3/xbox360.

Inkább a játékokat nézd meg melyikre mik vannak, linkelek egy listát amin a játékok vannak és youtubeon nézz róluk videót!

Ps3 move játékok: [link]

Xbox360 kinect játékok: [link]

2016. júl. 25. 15:05
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszi. :)
2016. júl. 25. 15:32
 9/11 anonim válasza:
Vard meg a VR-t, ods biztos jonnek majd ilyen jatekok
2016. aug. 5. 00:50
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyen célra a Wii a legjobb, balance board meg minden egyébbel.
2016. aug. 5. 01:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!