Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintetek ez jó ajánlat,...

Szerintetek ez jó ajánlat, ami a lenti linkben van?

Figyelt kérdés
[link]
2010. ápr. 16. 14:50
 1/5 anonim ***** válasza:
2010. ápr. 16. 15:05
 2/5 anonim válasza:
Nehogy! Miklósi vagyok én is, ismerem ezt a csávót, nekem egyszer eladott egy Sony Ericsson W200-as mobilt 9.000Ft-ért... és ide is adta, csakhogy szarrá volt törve! Gondolom ez sem jobb!
2010. ápr. 18. 18:43
 3/5 A kérdező kommentje:
xD...hát ez nevetséges.....Márkus Dávid vagyok, én írtam ezt a hirdetést, azért kérdeztem meg, h jó-e az ár, vagy nem... Soha nem ismertem egy Miklósit sem, Budapesten lakom, soha nem volt SonyEriccson W200-as mobilom, eddig soha nem adtam el semmit neten és soha sem volt szarrá tört mobilom, ha lett vna, akkor se lettem vna olyan szemét, h eladom. Ez a gép ép, és küldök róla fényképet, ha nem hiszed el...vegyél fel msnre, vagy írj egy emailt az emailcímemmel egyező msn-címemre: markusdavid@freemail.hu
2010. ápr. 18. 19:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát ezt a válaszoló bukta.
2010. ápr. 18. 19:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem jó ajánlatnak tűnik. Megvenném, de épp nemrég vettem egy új fényképeőgépet. Másképp megvenném.
2010. ápr. 19. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!