Lacika6505 kérdése:
Nagyon Hálás lennék ha valaki leirná Bios Frissités Pontos menetét! Mert sajnos egyedül nem tudom, hogy melyiket kellene a dos-alol vagy windows alól megtudná mondani valaki mit tegyek?
Figyelt kérdés
és,hogy melyik lenne a jó bios?2016. júl. 12. 10:30
1/6 anonim válasza:
Bármilyen konkrétum nélkül senki sem fog tudni segíteni (alaplap konkrét neve)...
2/6 acelsziv válasza:
Egy jó tanács. Ha ennyire nem értesz hozzá, akkor ne kezdj bele, mert nagyon könnyen szeméthalmot csinálhatsz a gépedből.
3/6 A kérdező kommentje:
előző kommentelő MTQ45NK Lenovo m58 az alaplap
2.kommentelő köszönöm a tanácsot tisztába vagyok vele
2016. júl. 12. 11:22
4/6 A kérdező kommentje:
és szeretném kérdezni hogy sok fajta bios frissités létezik,melyik lenne a legjobb ? jha és windows7 64 Bitem van,és egyszer probáltam és azt irta hogy nem tudja frissiteni 64 bittel de miért? ha 32bitest rakok bele akkor nem lenne 8gb ramom
2016. júl. 12. 12:20
5/6 anonim válasza:
Kezdjuk az elejen.
Miert akarsz biost frissiteni?
Mi az, amit tartalmaz az, hogy megerje a kockazatot?
6/6 A kérdező kommentje:
az hogy 6gb ram van a gépemben és 8-at szeretnék bele tenni és vettem 4gb ddr3 1333-as ramot 2x2-tőt és nem megy vele a bios 4x3-at sípol probáltam eggyesével is de ugysem megy és akkor mondták hogy bios frissités kellene hozzá
2016. júl. 12. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!