Milyen lcd tv-t vegyek?

Figyelt kérdés
Szeretnék vásárolni egy lcd tv-t 120eFt áll rendelkezésemre ,amit biztosra tudok,hogy 32"-at (81cm) szeretnék, nemlenne rossz ha FULLHD-s lenne, falra szeretném szerelni,plussz hallottam,hogy vannak olyan készülékek amiket ha nem szemből nézünk akkor mint a monitoroknál elszineződve rosszul látjuk a képet, na ilyet sem szeretnék.Előre köszönöm a segítséget.
2010. ápr. 15. 09:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én Samsungot ajánlok.

Nekem is olyan van és jól bevált.

ami jó lehet még a sony, bár az kicsit drága.

2010. ápr. 15. 20:14
 12/13 anonim válasza:

Panasonic-ot mindenképp.

A samsung, lg egy kóreai szeméthalmaz.

2010. ápr. 15. 22:41
 13/13 anonim ***** válasza:
Kihangsulyoztad, hogy LCD, de talan a Plazmakat is megnezhetned. Az uj generacios plazmara gondolok. En vettem egy Panasonic-ot. Full HD. Sokkal jobb karakterisztikai vannak, mint akar melyik LCD-nek. De ha mar azt akarsz, akkor megint (mert az elso is en voltam) a Sony-ra szavazok.
2010. ápr. 15. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!