Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen programokat tudtok DVD...

Milyen programokat tudtok DVD régió kód átírásához?

Figyelt kérdés
Amerikában vettem egy DVD-t,de én hülye nem jöttem rá,hogy azt itthon nem fogja lejátszani..így valamilyen programmal szeretném 1-ről 2-re átállítani,viszont használtam eddig két programot,de az nem működött(DVD Region+CSS Free ésDVD Decrypter) Vagy VLC-ben lehet valamit csinálni? Ezzel az átalakítással mennyire sérül a DVD? Vagy nem lesz semmi baja? Köszi előre is a válaszokat! :)

#DVD #program #régió kód #DVD átalakító #amerikai DVD-k
2016. júl. 8. 18:24
 1/6 anonim ***** válasza:
45%
Amerikában vásárolt DVD nem lejátszható itthon? Mégis a DVD lejátszó mi alapján választja ki, hogy nem amerikában vagy? :D Ilyet még nem hallottam, de ha te mondod, akkor biztos van. Én a helyedben azt csinálnám, hogy iso fájlt csinálnék belőle (már ha engedi a DVD és nincs olyan komoly szinten védelem rajta) és onnantól kezdve azt és úgy módosítgatsz benne amit akarsz.
2016. júl. 8. 18:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Jaja XD minden régiókra van osztva xd eddig én sem hallottam róla,ha tudom,meg se veszem :/ [link]
2016. júl. 8. 19:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Az intézőben, a dvd meghajtód tulajdonságai között tudod a régiót állítani. 5-ször módosítható ez a beállítás.
2016. júl. 8. 19:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen,tudom,csak az a baj,hogy 5x lehet csak átállítani,és nekem ez így nem jó megoldás,de azért köszönöm szépen a választ! :)
2016. júl. 8. 20:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Mi a DVD FAB-et hasznaljuk, csak mi a masik iranybol. USAban lakunk es mikor kuldik a hazaiak az Uvegtirgris meg a Magyar Nepmesek DVD-ket, azokat mindig a DVD FAB-bel rantom be, hogy nezheto legyen. Persze ehhez kellett vennunk egy olyan belso DVD meghajtot a PC-be, ami regio kod mentes, es kellett egy olyan PC ami ezt kezelni is tudja, nem ilyen oskovulet XP-vel ;)

De lehet hogy olcsobb ha keresel otthon olyan ceget, akik az ilyesmit atkonvertaljak neked. (bar lehet hogy gyari DVD-t nem vallalnak, mert az mar kalozkodasnak szamit). Akkor keress forumon vagy GYIKon olyan embert, akinek megvan hozza a megfelelo apparatusa es egy doboz sorert megcsinalja neked.

2016. júl. 11. 19:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2016. júl. 11. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!