StroongBooy kérdése:
Pioneer TS-G1331i 13 cm Autohangszoro?
Figyelt kérdés
Mekkora basszusa van onmagaba semmi melynyomo nelkul egy ilyen hangszoronak? Egy Pioneer fejegysegre rakotve, mekkora a basszusa, nagy hangeronel nem rezonal e be?2016. júl. 7. 15:04
1/2 dirtboy válasza:
az hogy egy hangszóró mennyire tudja lesugározni a mélyet az autóban sok mindentől függ,szóval lehetetlen ezt megmondani hogy meddig fog hallhatóan lemenni.
minden esetre mélyhangokat ne várj tőle,szerintem 90hz alá nem igen lehet vinni még bitumenlapozott ajtóban sem.
sőt még az sem mindegy miről szól.
nekem ugyan az a hangszóró,ugyan azzal a beépítéssel,beállítással több basszust ad a mostani erősítőmmel mint az ezelőttivel.
és nem a Watt-okon múlik a dolog mert a mostani W-ban gyengébb amit amit lecseréltem.
persze kell egy bizonyos szintű teljesítmény de nem kell 100Wokara gondolni,minden esetre egy fej végfoka gagyi alkatrészekből van,így rosszak a tulajdonságai is meg gyenge is teljesítményre is.
2/2 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszod, igazabol en se olyan nagyon nagy basszusra gondoltam mintha melybol szolna, de meg is legyen egy basszusa, meg ez a muszerfalba van bele epitve felulre, (a szelvedo alatt), es meg a gyari is kis hangeron is adja a "melyet", de ugyebar az gyari... szval hangeron ennyit is er...
2016. júl. 7. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!