Nőcsábász8 kérdése:
Autoba valo erositohoz kernek segitseget. Eyg csomo oldalt atneztem de semmi. Valaki ert hozza vagy csinalt ilyet?
Figyelt kérdés
Van nekem egy AudioTon AM-309 2channel stereo power amplifier 2*100w es egy trafom ami tud 6-12-18-24V-ot es MAX 4,20A-t.Az erositonek a tapkabeljen 3 szal van:Ground,12V es egy sarga.Ezeket hogy tudnam osszekotni ???Ja es atranszformator ellvan latva egy KBL406-os egyeniranyitoval. Ha a groundot a minuszhoz kotom a 12v ot a pluszhoz akk semmit nem csinal de ha meg a sargat is hozza kotom a pluszhoz akk elkezd egyre hangosabban bugni.Tudnatok segiteni????2016. jún. 27. 14:04
1/9 anonim válasza:
1. Mielőtt megvetted volna akkor kellett volna kérdezni hogy ez jó lesz-e így.
2. A bekötés jó, de nem így kell. Most már mindegy, szerezz valahonnan hozzá egy jó nagy kondenzátort és kösd az egyenirányító után. A terheletlen feszültséged magasabb lesz, a terhelt pedig alacsonyabb mint kellene, de fog szólni és nem fog búgni, max ha felhangosítod irtó torz lesz.
Az hogy meddig lesz jó, az nem rajtam múlik.
2/9 anonim válasza:
miért nem vitted el olyanhoz aki ért hozzá? ...
3/9 vatafak válasza:
ha egy teszkógazdaságos 12 v os apadtert újítasz, azt használhatod a kapcsolt (sárga) drót külön meghajtására. de a 4 amper nem valami húsos..
4/9 anonim válasza:
Ha csak kipróbálni szeretnéd, inkább keríts egy PC tápot hozzá.
5/9 A kérdező kommentje:
Valami rendes segitseg?
2016. jún. 30. 13:03
6/9 A kérdező kommentje:
ES az megoldana ha vennek egy autoba valo radiot es akk azutan kotom az erositot???
2016. jún. 30. 13:08
7/9 A kérdező kommentje:
mert szerintem 2*500watt-os woofer 2*75watt-os midrange es 2*50watt-os tweeter-em van amitt mentettni szeretnek es nem alacsony hangon.Tehat valami megoldast ra??? es nem muszaly laikus szavakkal irni mert elektronikat tanulok.Amm koszz a segitseget.
2016. jún. 30. 13:11
8/9 anonim válasza:
Oké, akkor nem laikusan írom. Elmész a fenébe.
Ez egy nagy gányolás. Ha ezt tanulod akkor meg főleg.
Szóval remélem ez elég rendes segítség volt.
9/9 A kérdező kommentje:
Ahogy latom ezen az oldalon is retardaltak van szoval bb
2016. jún. 30. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!