Szóval olyan érdekelne engem, hogy még manapság is van parabola antenna remélhetőleg! Milyen lehet úgy a legjobb vagy mi, tehát igen márkára nézve, vagy milyen minimum áron lehetnek? De ami még, hogy egyáltalán honnan lehetne megrendelni?
Mert olyan lenne a legjobb, ha valaki nekem be is szerelné!!
A kábelszolgáltatómat mostanság fogom majd lemondani, az egészet, már elég!
De már egyébként is gondolkodtam rajta, hogy had legyen már annyi csatorna és ne a pénzemen függjön, meg a szolgáltatón legjobban éppen, hogy milyen csatornákat nézzek!
Ráadásul a csomagomba egy vírusvédelmet is kértem, melytől vírusos lett a gépem!!
Na most egy Kuponoldalnál az Egyeditermékek.net reklámoz egy mindösszesen Inetet éppen, de potom-potom áron!!
Majd inkább csak azon gondolkodom a telefonomat hogyan csináljam!!! Köszönöm a segítséget!
Mi úgy vettünk házat, hogy be volt szerelve a kábeltévé és a műholdvevő rendszer is, nagy parabola antennával. Ehhez kellett venni egy másik set top boxot és azóta is működik. Mivel völgyben lakunk, itt más nem jöhetett szóba. Bejön a MindigTv összes ingyenes adója, néha vannak zavarások, kockázik, de ritkán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!