Létezik olyan házimozi erősítő, ami (internetes) hálózatra köthető és webes felületen konfigurálható?
Nincs.
Vannak ugyan olyan rádiókészülékek amihez csak LAN kell meg hangfal és lejátsszák a webstreameket, de szerintem te nem arra gondolsz.
"mennyivel egyszerűbb lenne konfigurálni az erősítőt egy webes felületen keresztül,"
Mennyivel?
Hány általános kell egy erősítőhöz?
A házimozi erősítőket magán a tévén lehet konfigurálni.
Hangszórók távolsága, hangereje, mélynyomó keresztezési freki, hangszórókonfiguráció stb. sorolhatnám a sok beállítási lehetőséget.
Manapság már minden hálózatra kötünk (itt nem a 230V-ra gondolok); a hetekben tapasztaltam életemben először, hogy már például az UPS-eket is, így tulajdonképpen bármikor, bárhonnan elérhetőek az egyes eszközeink. Nem gondolom, hogy nagyon elvetemült lenne egy házimozi erősítő is rákötni a LAN-ra, így se TV, se távirányító, se OSD kijelző, hanem akár telefonról a lakás másik féléből be lehetne lépni egy webes felületre, ahol az erősítő minden konfigja állítható lenne (hangerő, távolságok, hangzás, akármi..)
Én ezt nem tartanám egy utolsó dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!