Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Létezik olyan házimozi erősítő...

Létezik olyan házimozi erősítő, ami (internetes) hálózatra köthető és webes felületen konfigurálható?

Figyelt kérdés
2016. jún. 19. 08:48
 1/9 anonim ***** válasza:

Nincs.

Vannak ugyan olyan rádiókészülékek amihez csak LAN kell meg hangfal és lejátsszák a webstreameket, de szerintem te nem arra gondolsz.

2016. jún. 19. 09:40
 2/9 anonim ***** válasza:
mi értelme lenne?
2016. jún. 19. 10:03
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem valóban nem arra gondolok. Csak elgondolkodtam, hogy mennyivel egyszerűbb lenne konfigurálni az erősítőt egy webes felületen keresztül, de ezek szerint ilyen nem létezik :)
2016. jún. 19. 10:34
 4/9 anonim ***** válasza:

"mennyivel egyszerűbb lenne konfigurálni az erősítőt egy webes felületen keresztül,"

Mennyivel?

Hány általános kell egy erősítőhöz?

2016. jún. 19. 11:22
 5/9 A kérdező kommentje:
Te egy igazán okos ember lehetsz :)
2016. jún. 19. 15:07
 6/9 anonim ***** válasza:

A házimozi erősítőket magán a tévén lehet konfigurálni.

Hangszórók távolsága, hangereje, mélynyomó keresztezési freki, hangszórókonfiguráció stb. sorolhatnám a sok beállítási lehetőséget.

2016. jún. 21. 18:55
 7/9 anonim ***** válasza:
Nyilván lehet az erősítő kijelzőjén is ugyanezt.
2016. jún. 21. 18:56
 8/9 A kérdező kommentje:

Manapság már minden hálózatra kötünk (itt nem a 230V-ra gondolok); a hetekben tapasztaltam életemben először, hogy már például az UPS-eket is, így tulajdonképpen bármikor, bárhonnan elérhetőek az egyes eszközeink. Nem gondolom, hogy nagyon elvetemült lenne egy házimozi erősítő is rákötni a LAN-ra, így se TV, se távirányító, se OSD kijelző, hanem akár telefonról a lakás másik féléből be lehetne lépni egy webes felületre, ahol az erősítő minden konfigja állítható lenne (hangerő, távolságok, hangzás, akármi..)

Én ezt nem tartanám egy utolsó dolognak.

2016. jún. 26. 02:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha pc-ről megy a tartalom, akkor ott bármit be tudsz állítani. A hangtulajdonságoktól kezdve a hangszórók helyzetéig. Még equalézered is lesz, ha netán az erőlködőn nem lenne. Sőt, még karaokézhatsz is vele.
2016. jún. 29. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!