Megéri még venni egy PS4-et 2016-ban?
1) ps4 hez is lesz psvr
2) 90 ezer egy ps4
Megéri e? Nemsoká itt a neo ami kicsit szebb,kicsit jobb..szóval ha nem sürgős akkor szerintem várd meg.
#4 es vagyok.
Tudom hogy lesz VR Ps-re azért írtam ha az NEM ÉRDEKLI akkor megéri MOST venni, egyébként meg várni mivel ha most vesz akkor azon nem fog a VR menni.
Az új PS (PS4k/PS4.5 ki hogy hívja) lesz VR-ready a jelenlegiek csak a bevezetőek lesznek, tehát ha valaki nagy VR címekkel akar majd játszani akkor várnia érdemes, ha csak kipróbálná akkor akár a mostanival is megteheti majd. Értelem szerűen ha valaki kiad $500+ PSVR szettért akkor én oda nem csak a kipróbálást gondolom.
Utolsónak:
Vitatkozhatunk ezen, értem mit mondasz, de hidd el hogy egy PS4 videokártya nem bírja jelenleg el a teljes VR élményt, demók, rövid játékok lesznek (indie) de én ezekért nem vennék gépet. Ha arra a célra lenne hogy VR-ozni szeretnék. (PS4 kártyája egy módosított HD7870 [= GTX660] ezen milyen VR játékok futnak? Kérlek nézd meg...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!