LG smart tv-n a youtube alkalmazásban minden videó megakad. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy LG 47LB5800 típusú smart tv-m. Nagyjából 1,5 éves a készülék, az elején minden tökéletesen működött. Az elmúlt hónapokban a youtube alkalmazás használhatatlanná vált. Ha elindítok egy videót, most már kivétel nélkül megakad. Azt írja ki, hogy betöltés, és innen nem lehet tovább lépni, vagy bele tekerni, kezdhetem elölről. Fokozatosan romlott, az elején csak minden 50. videó akadt meg, most meg az összes. A call center sem tud segíteni, már megpróbáltam mindent. Újratelepítés után sem oldódott meg a probléma, töröltem az alkalmazásban minden társított készüléket, minden sütit, megpróbáltam mindent, a vége mindig ugyan az. A nettel sincs semmi hiba(30 le, 20 fel), mindenhol tökéletesen működik, csak a tv-n nem. Segítsetek, mit tegyek.... Talán gyenge a processzora és ezért van ez a jelenség? De akkor régebben miért működött tökéletesen?2016. jún. 12. 21:49
1/4 anonim válasza:
Vagy lassú a net, vagy frissített valamit a youtube amit az alkalmazás nem támogat.
2/4 anonim válasza:
Nekem ugyan ez a problémám! LG 32LF5800 smart tv. 1 hónapja vettem. Azóta harcolok az LG-vel. Nekem is akad változó időközönként a youtube, volt hogy ugyanott akadt meg a video , ha háromszór indítottam el akkor háromszor, de máskor meg tovább ment azon a ponton. Elvitték kicserélték az alaplapját. Semmi baja nem volt, de kötelességük volt valamit csinálni, hogy ne érje a szervizt rágalom, ezt az LG ügyfélszolgálaton mondták nekem. Két hetet vártam rá, mert Lengyelországból küldték a panelt. Azt mondják, minden tökéletes, a szolgáltatómmal vagy a routremmel van a gond (4 órás videóval tesztelték UPC-s szolgáltatással). Kicseréltem a router-t, rákötöttem kábellel, kikapcsoltam a tűzfalat. Felhívtam a szolgáltatómat(Digi) elmondtam mire hivatkozott az LG (ipv6 védelem stb..), Digi tájékoztatott hogy Ipv4-es az én ip címem(pont ahogy az LG kérte) az se lehet. Frissítettem szoftvert, gyári visszaállítás, alkalmazások inicializálása. Most ott tartok, hogy amit elindítok az nem fagy le, még ha két órás videót indítok is el, de a következő már nem indul el. Rövidebb videó (klippek) lemegy egy pár(változó mennyi) aztán egy video betöltésekor megint leáll és csak az alkalmazás bezárása és újra indítása segít, cookie és előzménytörlés nem. Ezek szerintem nem szolgáltatói, meg hardveres hiba, hanem valami szoftver, vagy youtube vagy tv firmware.
3/4 verakvcs válasza:
Szóról-szóra ugyanez a problémám. Minden egyes videó kb. 2/3-3/4-énél megakad, BETÖLTÉS. Néha elég csak visszalépni és újra elindítani, de sokszor az egész alkalmazást újra kell indítani. Minden friss, diginet1000, tv tavalyi UHD. Azt figyeltem meg, hogy ott akad el, ahol reklámot kéne szerintem betöltenie, de valamiért a youtube reklám motorja nem működik. Ha megy a reklám, nem fagy le, ha nem tudja betölteni, akkor vár rá sajnos és nem megy tovább.
Ha valaki megtalálta a megoldást, legyen kedves jelezni! Köszönjük előre is!
4/4 A kérdező kommentje:
Nekem megoldódott.
Jött a televízióra egy szoftver frissítés és azóta tökéletesen működik...
2018. jan. 22. 11:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!