Lenovo z51-70 Gta 5 miért laggol?
Figyelt kérdés
sziasztok van egy fentiekben említett laptopom ami egy i5-5200U egy 8gb-os Ram-ot és egy amd radeon r9 m375 2gb-os videókártyát tartalmaz és maga a Gta 5 szépen fut medium-high-on DE amikor gyorsan megyek autóval elkezd laggolni/szaggatni a játék de csak akkor amikor gyorsan megyek ez miért van? kérlek segítsetek , a géppel nem hiszem hogy van gond mert példáúl a Dark Souls 3-mat is 166-os felbontással majdnem Ultra beállítással szépen stabilan fut.2016. jún. 11. 18:26
1/3 A kérdező kommentje:
1366x-es felbontást akartam írni bocsesz :)
2016. jún. 11. 18:28
2/3 anonim válasza:
Nálam ez addig fordult elő a laptopomon amíg nem bővítettem a ramot 4gb ról 8ra de mivel nálad ez megvan nem igazàn tudom.
Mellesleg az U-s processzorok nem igazàn jàtékra valóak :/
3/3 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy nem direkt játékokra lett kitalálva az U széria, de másik játékokat is példálúl witcher 3 mediumon , dying lightot is mediumon, mad max-et highon , dark souls 3-mat meg majdnem maxon viszi, szoval szerintem megálja azért a helyét csak nem tudom elhinni hogy egy GTA 5 pedig kifog rajta mert elméletileg lehetetlennek kéne lennie hogy laggoljon.
2016. jún. 12. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!