Szaboz72 kérdése:
Medion tv-nek ki lehet a gyártója?
Figyelt kérdés
Most 06.09-én akciós Aldi újságban megjelent tv-re vagyok kíváncsi.Sajnos nem találtam típusszámot. Mit gondoltok róla? Árban jó az biztos és a tudása is megfelelőnek tűnik. Valakinek esetleg ezzel a gyártóval kapcsolatos észrevétel,tapasztalat.
Köszönöm előre is a válaszokat.
2016. jún. 8. 22:09
2/11 szántóvető válasza:
hm..ezt fejből írtam,utánanézve kiderül hogy német cég.
3/11 anonim válasza:
mekkora hulyesegeket beszelsz !!
medion, tevion, tcm es ehhez hasonlo nevu gagyi markak mind kinaban keszulnek, de ott is a legalja gyarakban.
4/11 anonim válasza:
defektes Medion cuccokat tonnaszamra hoznak nalunk a guberalok, nemetorszagbol.
5/11 szántóvető válasza:
tehát a medion német cég,Esseni székhellyel.és egész ny-európában jelen vannak.de ettől még lehet hogy kínában gyártják a cuccokat.annyit találtam még hogy a lenovo cégnek is többségi tulajdonosa a medion.
6/11 anonim válasza:
Kb. lényegtelen, hogy hol gyártják, mivel az összes márkát Kínában csinálják. Viszont ha márkának utána nézel az már hasznos lehet. Egyébként én is németnek tippelném a Mediont, ami egy biztató dolog.
7/11 anonim válasza:
* Azért nem mindet gyártják Kínában, de amúgy is lényegtelen!
8/11 anonim válasza:
Németbe betelepült kinai gyártja.
9/11 anonim válasza:
#8 nincs hogyan gyartsa a nemetbe betelepult kinai mert veszteseges lenne. Megis hogyan kepzeled, hogy alkalmazna egy par mernokor havi 10000 euros koltseggel, plussz a munkasok plussz az adizas meg minden, lehetetlen lenne versenykepes maradni.
Ami nemetorszagban van az max a marketing igazgato, a raktaros es a raktar.
10/11 Alex Fly válasza:
Inkább Németországban bejegyzett kínai cég...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!